// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 27.04.24, 19:44Κάτι “βρωμάει” πολύ άσχημα με τους εκλογικούς καταλόγους και την κυβέρνηση! Η Κεραμέως κάνει λόγο για “φερόμενη διάρρηξη” και το in αποκαλύπτει ότι κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι υπολογιστές από το γραφείο του Διευθυντή Εκλογών στο ΥΠΕΣ 27.04.24, 19:01Πείτε πάλι κάτι για τον Κασσελάκη που ανησυχούσε! Διευθυντής Εκλογών του ΥΠ.ΕΣ. για τη διάρρηξη: Φοβάται αλλοίωση σημαντικών εγγράφων 27.04.24, 13:21Γευμάτισε στην Καλαμάτα η Όλγα Γεροβασίλη με τον Αλέξη Χαρίτση… 9.04.24, 19:25“Βόμβα” από το Newsweek: Ο Μητσοτάκης παραχωρεί F16 στην Ουκρανία! Σφοδρότατη αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ: “Τον καλούμε να διαψεύσει άμεσα και να ενημερώσει τον ελληνικό λαό” 10.03.24, 17:38«Ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο κατά συρροή» για Καραμανλή ! Όχι ΣΥΡΙΖΑ στην συγκάλυψη για τα Τέμπη, ευθύνες σε δύο ακόμα πολιτικά πρόσωπα για την 717! Τι αναφέρεται στο πόρισμα

Την αγανάκτησή της εκφράζει η Μαρία Καρυστιανού για τα λεγόμενα του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη αναφορικά με την στάση της στο έγκλημα στα Τέμπη. Η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων με ανάρτησή της στα social media τον κατακεραυνώνει τονίζοντας: «ΓΟΝΙΟΣ, και μάλιστα υποτίθεται ΜΑΧΗΤΗΣ του δικαίου, να στέκεται τόσο απάνθρωπα, απέναντί μας!».

Επισημαίνει, δε, ότι «μετά την κατάρρευση του αφηγήματος της πολιτικής, επιμένουν ακόμη να σπιλώνουν τον αγώνα μας και οι άλλοτε κρυμμένοι του συστήματος».

Πηγή: periodista.gr

Η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού «Μου έστειλαν να διαβάσω ένα post… Περιγράφεται η στάση μου εκεί αδιάφορη ως προς στοιχεία πολύ σημαντικά για το πως σκότωσαν το παιδί μου και μάλιστα ότι αρνούμαι να τα δω … Μετά την κατάρρευση του αφηγήματος της πολιτικής , επιμένουν ακόμη να σπιλώνουν τον αγώνα μας και οι άλλοτε κρυμμένοι του συστήματος. Κ. Αντωνιάδη! Ανεβάσατε ένα μήνυμα που μου στείλατε ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ… 1 κλήση από εσάς και αμέσως μετά 1 μήνυμα. Είδα αργά το βράδυ και τα δύο… Δεν αναφέρατε όμως ότι τελικά ,σας κάλεσα και ΔΕΝ απαντήσατε ΟΥΤΕ με καλέσατε ξανά ΠΟΤΕ. Δεν επέμενα. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ. Σκοπίμως ξεχάσατε να πείτε όλη την αλήθεια, όποτε θα το κάνω εγώ. Η ιστορία είναι παλιά, παραμένει όμως στην μνήμη μου, σαν να ήταν χθες… Ξεκίνησε τον Οκτώβριο. Θυμάμαι όταν ήρθε στο ιατρείο , ο κοινός γνωστός μας Κ. και μου είπε: «Ο Αντωνιάδης , μου ανέφερε , ότι έχει ένα στικάκι όπου είναι καταγεγραμμένο τι συνέβη στα Τέμπη»… Αναστατώθηκα! Ήμασταν στα τυφλά , ακόμη τότε. Κάτι τέτοιο ακουγόταν ως σανίδα σωτηρίας….. Πόσο παρακάλεσα και πόσες φορές ευχήθηκα να το πάρω…. Θυμάμαι να λέω στον Κ. : «Να τον πάρουμε τηλέφωνο. Δεν τον ενδιαφέρει να μας το δώσει;; Δε θέλει να μας βοηθήσει;;; Θα μας βοηθήσει;;;;…» Οι μέρες περνούσαν κι εμένα η σκέψη διαρκώς εκεί! Έπαιρνα τηλέφωνο και έστελνα μηνύματα στον Κ. « Τι έγινε ; Το πήρες; Τι σου είπε;;;….» Τελικά μου μετέφερε την απάντηση σας : «Επειδή δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ ΕΓΩ, με τα Τέμπη… δε δίνω σε κανέναν το στικάκι….» Κατέρρευσα… Καμία εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σας, πλέον…. Μου φαινόταν αδιανόητο ένας ΓΟΝΙΟΣ , και μάλιστα υποτίθεται ΜΑΧΗΤΗΣ του δικαίου , να στέκεται τόσο απάνθρωπα, απέναντί μας! Θυμηθήκατε με 6 μήνες καθυστέρηση ( 1 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ …) , να μου κάνετε 1 τηλέφωνο , να μου στείλετε 1 μήνυμα( σταγόνα μέσα στον όγκο μηνυμάτων που δέχομαι καθημερινά) και έπειτα ΤΙ; ΥΠΑΙΝΙΣΕΣΤΕ ΤΙ;;;; Να μάθει ,λοιπόν ,ο κόσμος , και αφού υπήρξε δημόσια τοποθέτηση προς το πρόσωπό μου , ότι ο κ. Αντωνιάδης , δε σκέφτηκε να με ξαναπάρει ( σίγουρα είδε την κλήση μου) , να μιλήσει με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΟΝΙΟ, οποιονδήποτε δικηγόρο που εργάζεται στην υπόθεση , έναν πραγματογνώμονα έστω…. Και ενώ ΓΝΩΡΙΖΕ , όπως και όλη η Ελλάδα, ότι ψάχνουμε για στοιχεία ….. Είχαμε βγάλει ανακοίνωση στη σελίδα του συλλόγου…εδώ και μήνες!!! Παρόλαυτα, ένα μήνα μετά τη μία και μοναδική προσπάθεια επικοινωνίας του , αποφάσισε να βγάλει αυτό το post ! Δυο πράγματα διακρίνω :

Θέλει να μας πείσει ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για το τέλος του παιδιού μου από εμένα….Για λόγους δημοσιότητας επιδιώκει να παρουσιαστεί ως ο ένας και μοναδικός γνωστής και ο μόνος ακριβοδίκαιος άνθρωπος που αποφάσισε (ένα χρόνο και ένα μήνα μετά) να ασχοληθεί με τα Τέμπη … Δεν πείθετε πλέον ….. κ. Αντωνιάδη! Η καλοσύνη και ο αλτρουισμός έχουν και ταπεινότητα και συνεργασία και ΣΕΒΑΣΜΟ! Με σεμνότητα , περισσότερες πράξεις και λιγότερα λόγια….πόσο μάλλον ψευτιές… είστε χιλιόμετρα μακριά…. Και επειδή επιτίθεστε σε άνθρωπο που βιώνει τον πιο ασύλληπτο πόνο (για να εξυπηρετήσετε ποιόν άραγε;;;), είστε το λιγότερο αχαρακτήριστος….. Παρεμπιπτόντως , το βίντεο το είδαν οι πραγματογνώμονες μας. Είναι ένα κάκιστο βίντεο-μοντάζ. Παρουσιάζει το εμπορικό με παράθυρα…. Πως τολμάτε να ισχυρίζεστε ότι δείχνει τι ακριβώς συνέβη στα Τέμπη; Από ποιες γνώσεις ακριβώς αντλείτε αυτή τη σιγουριά; Μοιάζετε με αλαζόνα Πρωθυπουργό, που υποστηρίζει ανεδαφικά και επιπόλαια ότι επρόκειτο για ανθρώπινο λάθος… Ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι θα βγάζατε κάτι ανούσιο, τελικά, μόνο και μόνο για να παρουσιαστείτε για ακόμη μια φορά σπουδαίος…. Δεν πέτυχε…. ‘Άλλη μια σειρήνα παραπλάνησης για τους Έλληνες. ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΞΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .»