Home / Ψυχαγωγία / Δέσποινα Μοιραράκη: «Τον απέλυσα, παίρνει την πελατεία μας τηλέφωνο και λέει ότι καθαρίζει χαλιά για την επιχείρησή μας»
Δέσποινα Μοιραράκη: «Τον απέλυσα, παίρνει την πελατεία μας τηλέφωνο και λέει ότι καθαρίζει χαλιά για την επιχείρησή μας»
Τρίτη, 23.4.2024, 20:50
Zappit@ZAPPIT_

“Όσοι θέλουν να καθαρίσουν τα χαλιά τους πρέπει να απευθυνθούν αποκλειστικά και μόνο στην επιχείρησή μας” υπογράμμισε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η Δέσποινα Μοιραράκη έδωσε συνέντευξη στο Fay’s Time και μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον πρώην συνεργάτη της που προσπαθεί να της πάρει την πελατεία.

«Είναι θέλημα Θεού αν θα γυρίσω σελίδα στην προσωπική μου ζωή. Και αν σου πω ότι είμαι έτοιμη για έναν νέο έρωτα μπορεί να είναι; Και αν σου πω όχι θα γίνει; Ούτε εγώ η ίδια δεν το ξέρω. Θα ήθελα να χαμογελάω, να είμαι γερή και χαμογελαστή. Μου έχει λείψει το χαμόγελο» ανέφερε η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Πριν από έναν χρόνο στην επιχείρησή μου απέλυσα έναν συνεργάτη μου. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, έχει εκμεταλλευτεί το ότι δούλευε σε αυτή την επιχείρηση και παίρνει την πελατεία μας τηλέφωνο και λέει “καθαρίζω τα χαλιά και είμαι από την επιχείρηση Μοιραράκη. Όσοι θέλουν να καθαρίσουν τα χαλιά τους πρέπει να απευθυνθούν αποκλειστικά και μόνο στην επιχείρησή μας. Και παρακαλώ ιδιαιτέρως τη Φαίη – και την εκπομπή επειδή και εσύ είσαι εργαζόμενος και όλοι εργαζόμαστε – αυτό δεν είναι σωστό, πονάει η ψυχή μου γιατί έχω δουλέψει πάρα πολύ για όλο αυτό» κατέληξε η Δέσποινα Μοιραράκη.