Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: «Ξέρει πολύ καλά τι κάνει, τι νιώθει και τι αποφασίζει»

Όπως έγινε γνωστό χθες (17/4), η Ελένη Μενεγάκη από του χρόνου δεν θα συνεχίσει στο Mega. Το τέλος της συνεργασίας της παρουσιάστριας με το κανάλι, σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σήμερα (18/4) μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε: «Ό,τι αποφασίσει ο κάθε άνθρωπος ότι είναι καλύτερο να κάνει. Ας αποφασίσει τι θα κάνει, επαγγελματίας είναι και ξέρει καλύτερα για ποιον λόγο το κάνει. Δεν σχολιάζω καθόλου συναδέλφους γιατί νιώθω με την Ελένη συνάδελφος, μετά από 35 χρόνια που είμαστε παρέα μαζί. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει, τι νιώθει και τι αποφασίζει. Δεν μπορώ εγώ να σχολιάζω χωρίς να ξέρω».

«Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί παρουσιαστές και το λέω μετά λύπης και βλέπεις ότι με το άθλημα αυτό πολλοί ασχολήθηκαν και πάρα πολλοί λίγοι έμειναν στο να κάνουν πολλά χρόνια και διαφορετικές εκπομπές. Υπάρχει μία έλλειψη παρουσιαστών από την ελληνική τηλεόραση και μην μου πει κανείς ότι δεν δοκιμάζονται παρουσιαστές. Ειδικά τα τελευταία χρόνια βλέπαμε 8-10 άτομα που έρχονταν από το διαδίκτυο», πρόσθεσε.