Home / Ψυχαγωγία / Γιώργος Χρανιώτης: «Γιατί να θεωρώ τρελό έναν άνθρωπο που μου δείχνει πώς πρέπει να αφοδεύω και να ουρώ;»
Γιώργος Χρανιώτης: «Γιατί να θεωρώ τρελό έναν άνθρωπο που μου δείχνει πώς πρέπει να αφοδεύω και να ουρώ;»
Τετάρτη, 17.4.2024, 08:16
Zappit@ZAPPIT_

«Είναι μια καθημερινή μας συνήθεια, αλίμονο αν την κάνουμε τόσα χρόνια λάθος», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θανάση Ευθυμιάδη έδωσε το παρών ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει και για τις αναρτήσεις που έχει κάνει στο παρελθόν ο συνάδελφος και φίλος του, σχετικά με τον τρόπο που καθόμαστε στην τουαλέτα.

«Για ποιο λόγο να φαίνεται περίεργος ο τρόπος που θα κάτσει κάποιος στην τουαλέτα, προκειμένου να αξιοποιήσει το έντερό του την πληροφορία αυτή με τον καλύτερο τρόπο και να λειτουργήσει όσο πιο ομαλά γίνεται; Ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα αποκτήσει δυσκοιλιότητα, το οποίο θα του προκαλέσει μέχρι και κατάθλιψη», είπε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο Γιώργος Χρανιώτης πρόσθεσε: «Άρα, λοιπόν, για ποιο λόγο να θεωρώ τρελό έναν άνθρωπο που μου δείχνει τον τρόπο που πρέπει να αφοδεύω και να ουρώ; Είναι μια καθημερινή μας συνήθεια, αλίμονο αν την κάνουμε τόσα χρόνια λάθος ή δεν την κάνουμε τόσο καλά, όσο μπορούμε να την κάνουμε και χάνουμε υγεία, χάνουμε την καλύτερη λειτουργία των εσωτερικών μας συστημάτων».