Βίντεο: Επιβάτης από την… κόλαση – Έδειρε αεροσυνοδούς και αστυνομικούς σε πτήση

Χάος προκάλεσε ένας επιβάτης σε πτήση από την Βρετανία στην Τουρκία, καθώς έδειρε αεροσυνοδούς και αστυνομικούς μπροστά στα μάτια των έντρομων συνεπιβατών του.

Η επίθεση έχει καταγραφεί σε βίντεο με κινητό τηλέφωνο. Φαίνεται ο άνδρας με μπλούζα της ομάδας Σέλτικ, δηλαδή με πράσινες και λευκές ρίγες να ρίχνει μπουνιές σε αεροσυνοδούς που προσπαθούν να τον περιορίσουν.

Μόλις η πτήση έφτασε στο αεροδρόμιο εμφανίστηκαν αστυνομικοί για να συλλάβουν τον επιβάτη. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Record, ο άνδρας προκαλούσε προβλήματα σε όλη την διάρκεια της πτήσης.

Τα μέλη του πληρώματος βρήκαν στην θέση του ένα άδειο μπουκάλι βότκα που θα μπορούσε να εξηγήσει την επιθετική συμπεριφορά του επιβάτη. Ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι «ένα άλλο αγόρι είπε στον τύπο ότι ήταν ντροπή για την φανέλα της Σέλτικ και τότε αυτός σάλταρε».

Στο βίντεο ακούγονται οι επιβάτες να φωνάζουν με τρόμο καθώς ο άνδρας ρίχνει μπουνιές σε αστυνομικούς και αεροσυνοδούς. Ένα μικρό κοριτσάκι φαίνεται ότι πανικοβάλλεται και πηγαίνει στην αγκαλιά της μητέρας του.