Κορυφώνεται η αγωνία για τον 43χρονο Νίκο από το Μακροχώρι Ημαθίας, που παραμένει αγνοούμενος για έκτο 24ωρο.

Η μητέρα του περιμένει καρτερικά πάνω από το τηλέφωνο για να ακούσει τη φωνή του και να μάθει ότι είναι καλά. Εκείνο όμως δεν χτυπά…

«Πάρτε ένα τηλέφωνο στην αστυνομία, σας παρακαλώ είμαι μάνα και περιμένω. Μόνο να τον βρω, μόνο να τον βρω», λέει και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις Αρχές. Να βοηθήσει στην έρευνα με όποια πληροφορία μπορεί να φανεί χρήσιμη για το τι έχει συμβεί στο παιδί της.

«Δεν έδειξε κάτι να φύγει και να μην ξαναγυρίσει, δεν το περίμενα αυτό και να έφευγε ο Νίκος μία μέρα το πολύ. Εγώ πιστεύω κάτι έγινε», προσθέτει.

Ο 43χρονος από το Μακρυχώρι Βέροιας έφυγε από το σπίτι του το πρωί της περασμένης Πέμπτης για να πάει στη δουλειά του. Η μητέρα του από τότε δεν τον ξαναείδε.

«Την Πέμπτη το πρωί σηκώθηκε, έφυγε για τη δουλειά του, περιμένω το μεσημέρι να έρθει ο Νίκος, δεν ήρθε. Δεν ήρθε και το βράδυ. Και από τότε περιμένω, περιμένω», αναφέρει η ίδια.

Στα 40χλμ. από το χωριό του το τελευταίο σήμα στο κινητό του

Ο Νίκος έφυγε με το αστικό λεωφορείο, όπως κάθε μέρα. Μαζί του είχε πάρει όλα τα απαραίτητα προσωπικά του αντικείμενα. Η μητέρα τηλεφώνησε στη δουλειά του και της είπαν πως ο γιος της αποχώρισε νωρίτερα. Τότε απευθύνθηκε στις Αρχές.

«Λέω βοηθήστε, έχασα το παλικάρι μου. Το κινητό του έδειξε σήμα στην Χαλκηδόνα το Σάββατο. Το κινητό χτυπούσε μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, παίρναμε συνέχεια», τονίζει.

Η κάμερα του LIVE NEWS βρέθηκε στην περιοχή, που ο 43χρονος φέρεται να πέρασε μετά την εξαφάνισή του.

Για τελευταία φορά το κινητό του 43χρονου φαίνεται πως εξέπνευσε σήμα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκηδόνας περίπου 40χλμ από το χωριό του. Όμως, παραμένει ακόμα άφαντος.

Η μητέρα του 43χρονου είχε καταλάβει από το προηγούμενο βράδυ πως κάτι απασχολούσε τον γιο της.

«Δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα. Ήταν σε υπερένταση ο Νίκος. Φιλότιμο, να βοηθάει, να κάνει, εδώ η γειτονιά χρόνια παράπονο κανένας δεν έχει. Όποιος ξέρει και βλέπει τον Νίκο ας πάρει ένα τηλέφωνο», αποκαλύπτει.

Τα ίχνη του από την περασμένη Πέμπτη έχουν χαθεί, με τις έρευνες να συνεχίζονται και την αγωνία της μητέρας του να εντείνεται.