Το πρόγραμμα «Απόσυρση και Ανταλλαγή» της Opel αποτελεί το ιδανικό εισιτήριο για άμεση και εύκολη αγορά νέου αυτοκινήτου, με όφελος ανταλλαγής του παλαιού σας οχήματος που φθάνει έως και τις 3.500 ευρώ!

Τα πάντα στη ζωή είναι θέμα σωστού timing. Το να βρεις δηλαδή την κατάλληλη ώρα για να πάρεις την σωστή απόφαση με το μεγαλύτερο δυνατό όφελος και τη μέγιστη ευκολία και ταχύτητα.

Μία τέτοια δύσκολη απόφαση ήταν πάντα η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου. Μία απόφαση ζωής για τους περισσότερους, για την οποία χρειάζεται αρκετή σκέψη και μεγάλη υπομονή για να βρεθεί το σωστό timing.

Όμως η Opel λέει ότι δεν χρειάζεται να περιμένεις άλλο. Και με το πρόγραμμα «Απόσυρση και Ανταλλαγή» έρχεται να σου δώσει την κατάλληλη απάντηση: Η σωστή ώρα για νέο αυτοκίνητο είναι «Τώρα»!

Το πρόγραμμα «Απόσυρση και Ανταλλαγή» δεν είναι απλώς μια προσφορά ανταλλαγής αυτοκινήτου. Είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία, σχεδιασμένη για να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ευκολία και το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος στους πελάτες της Opel ώστε να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο της απόκτησης ενός νέου αυτοκινήτου.

Με το πρόγραμμα αυτό η Opel καλεί τους ενδιαφερόμενους να ανακαλύψουν έναν νέο τρόπο ανταλλαγής αυτοκινήτου για την αγορά ενός καινούργιου και ότι αυτό συνεπάγεται στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του οδηγού και της ασφάλειας των επιβατών.

Αντί να αντιμετωπίζουν την παραδοσιακή διαδικασία ανταλλαγής και αγοράς με όλα τα συνοδευτικά προβλήματα και κόπους, οι πελάτες της Opel έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν το παλαιό τους αυτοκίνητο με ένα καινούργιο, με μια διαδικασία που είναι απλή, γρήγορη και άκρως επωφελής.

Με το πρόγραμμα «Απόσυρση και Ανταλλαγή», η Opel προσφέρει επιπλέον οικονομικό κίνητρο για την ανταλλαγή του παλαιού αυτοκινήτου ανεξαρτήτως μάρκας και παλαιότητας, με ποσά που μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 3.500 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο από τη μεγάλη και πλήρη γκάμα της Opel που θα επιλέξει για αγορά ο κάθε πελάτης.΄

Το πιο σημαντικό είναι ότι τα ποσά που προσφέρει το πρόγραμμα της Opel στον εκάστοτε πελάτη για την ανταλλαγή είναι σαφώς μεγαλύτερα από αυτά που θα μπορέσει να αποκομίσει αν θελήσει να πουλήσει το παλαιό του αυτοκίνητο στην ελεύθερη αγορά.

Το πρόγραμμα αφορά το καταξιωμένο best seller Opel Corsa αλλά και τα τρία μοντέρνα και γεμάτα τεχνολογικές καινοτομίες SUV της εταιρίας, τα Mokka, Crossland και Grandland.

Μία ακόμα σημαντική παράμετρος του προγράμματος είναι ότι η Opel δεν αφήνει τους πελάτες της μόνους τους στη διαδικασία ανταλλαγής. Το δίκτυο διανομέων της Opel αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλες τις γραφειοκρατικές διατυπώσεις, έτσι ώστε οι πελάτες να έχουν την ασφάλεια και την ηρεμία που χρειάζονται κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής.

Είπαμε: τα πάντα στη ζωή είναι θέμα σωστού timing. Και η Opel με το πρόγραμμα «Απόσυρση και Ανταλλαγή» δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι η κατάλληλη και πιο οικονομική ώρα για να ανανεώσετε το αυτοκίνητό σας είναι «Τώρα!».