Ανδρέας Μικρούτσικος για Super Κατερίνα: «Καταπιεζόμουν στην εκπομπή, ένιωσα ότι δεν υπήρχε σεβασμός»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού. Ο επιτυχημένος συνθέτης και παρουσιαστής κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για την Κατερίνα Καινούργιου και την παρουσία του στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για την εκπομπή ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Τις εμφανίσεις στο πρωινό τις μείωσα γιατί πρώτον το καινούργιο show, που ξεκινάει, μπορεί να με θέλει κάθε μέρα μέσα και δεύτερον είναι ένα είδος τηλεοπτικής αποτοξίνωσης. Όχι, δεν ένιωσα ελεύθερος στην εκπομπή και θα το πω ανοιχτά γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και σέβομαι και τους ανθρώπους που είναι εκεί πέρα.

Δεν μπορώ άλλα να βγαίνουν, άλλα να δείχνονται, επειδή λέγονται κάποια ωραία λόγια. Όχι, ένιωσα πολλές φορές να καταπιέζομαι. Δεν τους ενδιέφερε τι θα πω, αν έβλεπαν ότι είναι επικίνδυνο, το κουκούλωναν. Ένιωσα καταπιεσμένα και πολλές φορές ότι δεν υπάρχει ο σεβασμός. Στα λόγια άκουγα τα καλύτερα, στα έργα δεν έβλεπα τα λόγια που άκουγα».

Σχετικά με την Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας. Κάνει κακό αν όλα τα καλύπτει η αυτοαναφορικότητα. Σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη, δεν μπορείς να επεξεργαστείς κάτι και όλα πρέπει να είναι εμπειρία.

Δηλαδή δεν μπορώ να σου πω αυτά που θέλω οπότε λέω ένα παράδειγμα από τη ζωή μου. Επίσης, συνεχώς κοιτάζει το κινητό της και συνεχώς εκνευρίζεται με αυτά που μπορεί να γράφουν είτε πληκτρολόγια βρώμικα είτε πληκτρολόγια έξυπνα».