Η Zontes έχει πλέον στην γκάμα της το απόλυτο value for money premium scooter.

Τα scooter της Zontes από την πρώτη φορά που έφτασαν στην Ελλάδα κέρδισαν το κοινό των δύο τροχών με την ποιότητα και την τεχνολογία τους. Η κινεζική μάρκα ωστόσο δεν έχει σταματήσει να προοδεύει και κάθε φορά που παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο είναι ακόμα καλύτερο και πιο ποιοτικό.

Το νέο scooter της Zontes είναι το D350 και έρχεται να προστεθεί δίπλα στο E350. Το βασικό στοιχείο του νέου D350 είναι ο κινητήρας των 349 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 37 ίππους και 38 Nm ροπής. Οι επιδόσεις που χαρίζει το μηχανικό σύνολο στο scooter είναι κορυφαίες, ενώ η Zontes έχει τοποθετήσει σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (Traction Control) στο 350D για μεγαλύτερη ασφάλεια σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης.

Η μετάδοση γίνεται μέσω ψεκασμού της Bosch και το βάρος του scooter είναι στα 188 κιλά γεμάτο. Θέλοντας να αναβαθμίσει την εμπειρία οδήγησης σε σχέση με το ήδη εξαιρετικό E350, η Zontes τοποθέτησε ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 37 χιλ. εμπρός και δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω διαδρομής 38 χιλ.

Τα φρένα έχει αναλάβει σύστημα της J.Juan με ακτινικές δαγκάνες σε δίσκους 268 χιλ. εμπρός, ενώ στον βασικό εξοπλισμό υπάρχει ABS. Οι τροχοί είναι 15 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω, με ζάντες ελαφρού κράματος.

Για τον εξοπλισμό δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την Zontes που μας έχει συνηθίσει σε υψηλού επιπέδου τεχνικές λύσεις. Στο νέο D350 λοιπόν θα συναντήσει κανείς σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless 3.0) νέας γενιάς, δύο χαρτογραφήσεις στον κινητήρα, μεγάλη TFT οθόνη πληροφοριών με σύστημα συνδεσιμότητας Bluetooth, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, διπλή θύρα USB, χώρο αποθήκευσης για ένα full face κράνος, LED φώτα και χειρόφρενο.

Το Zontes D350 είναι διαθέσιμο στην τιμή των 4.795 ευρώ και θα το βρείτε σε τέσσερις χρωματισμούς στο δίκτυο της Γκοργκόλης Α.Ε.