Home / Ψυχαγωγία / «Έσπασε» η Ελεονώρα Μελέτη στην έκπληξη του συζύγου της: «Φέρτε κανένα χαρτομάντηλο, δεν είναι ντροπή»
«Έσπασε» η Ελεονώρα Μελέτη στην έκπληξη του συζύγου της: «Φέρτε κανένα χαρτομάντηλο, δεν είναι ντροπή»
Παρασκευή, 26.4.2024, 00:59
Zappit@ZAPPIT_

“Καταστροφέας μακιγιάζ! Σου κατέστρεψε το μακιγιάζ! Συγκινήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη πάρα πολύ” αναφώνησε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Την Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Πέμπτης στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μάλιστα, η παρουσιάστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία έμελλε να δεχθεί μια πολύ τρυφερή έκπληξη από τον σύζυγο της.

Ο Θοδωρής Μαροσούλης μίλησε για την αγαπημένη του σύζυγο με λόγια που δεν θα μπορούσαν να μην την φορτίσουν συναισθηματικά με αποτέλεσμα δάκρυα να κυλήσουν από τα μάτια της. «Είχαμε πάει για φαγητό στο κέντρο της Αθήνας όπου, με το που ήρθε, ξεκινήσαμε να μιλάμε και τελείωσε η βραδιά χωρίς να υπάρχει κανένας άλλος στην παρέα μας. Από εκείνη την παρέα ήξερα ότι θα είναι η μητέρα των παιδιών μου, η σύντροφος μου, η γυναίκα που θα με ακολουθήσει για το υπόλοιπο της ζωής μου».

«Η γέννηση της κόρης μας ήταν το απόγειο στη σχέση μας. Είναι το απόγειο της ευτυχίας και της ολοκλήρωσης. Με το που γνωριστήκαμε, μετά από δυο μήνες, η Ελεονώρα έμεινε έγκυος άρα δεν έχουμε την ζωή πριν και μετά. Έχουμε την ζωή μόνο μετά, πολύ λίγο πριν (σ.σ. τον ερχομό της κόρης τους)».

Αμέσως μετά την προσβολή του σχετικού αποσπάσματος, δε, ο Νίκος Χατζηνικολάου βλέποντας την Ελεονώρα Μελέτη με δάκρυα στα μάτια δήλωσε τα εξής. «Λοιπόν, στο επιτυχημένος προσθέτω άλλο ένα στοιχείο. Καταστροφέας μακιγιάζ! Σου κατέστρεψε το μακιγιάζ! Συγκινήθηκε η Ελεονώρα πάρα πολύ και συγκινήθηκες περισσότερο από τα εύσημα που σου έδωσε για το πόσο καλή μητέρα είσαι. Εκεί σε είδα να συγκινείσαι».

«Φέρτε μας κανένα χαρτομάντηλο, παιδιά. Δεν είναι ντροπή! Φέρτε μας κανένα χαρτομάντηλο» συμπλήρωσε ακόμα, προτού συνεχιστεί η συζήτηση με την Ελεονώρα Μελέτη, ο δημοσιογράφος και οικοδεσπότης στο talk show του Νίκου Χατζηνικολάου τη νύχτα της Πέμπτης.