Την εκδήλωση #JobDay διοργανώνει την Παρασκευή 26 Απριλίου το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον Δήμο Παύλου Μελά, από τις 11:00 έως τις 16:00, στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», στην οδό Λαγκαδά 221 στη Σταυρούπολη.

Το #JobDay Δήμου Παύλου Μελά απευθύνεται σε όποιον αναζητά εργασία ή σκέφτεται να αλλάξει επάγγελμα και θέλει να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του.

Οι ομιλητές, οι οποίοι προέρχονται από κλάδους που σχετίζονται με την αγορά και την εύρεση εργασίας, θα επιχειρήσουν με διαδραστικό τρόπο και σύγχρονη ματιά να ενισχύσουν τη δυναμική και τις γνώσεις του ενδιαφερόμενου κοινού.

Στο JobDay θα συμμετέχουν οι εξής εταιρείες: ΜΑΚΙΟΣ LOGISTICS, alab global, TILCON A.E., ARIFOODS, Doppler Moving together, ioniki Η ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ, ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ FACILITYSERVICES, AK PALAPLAST, CITRON, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, agrohellas, GRECRUITMENT.com, ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ, randstad, SEDE, airblock, DELTA ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ LOGISTICS, Bdtk TRAIN FOR PLEASURE, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΕΛΛHNIKH ΖΥΜΗ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

-11:00-12:00, Κατερινα Ζησιάδη, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας – Υπεύθυνη Προγράμματος Καριέρας Labora, Σύνταξη βιογραφικού σημειώματος

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

-12:00-13:00, Ιωάννα Δενδρή, Επιστημονική Συνεργάτιδα ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, Role play συνέντευξης επιλογής προσωπικού

-13:00-14:00, Σοφία Παναγιωτίδου, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Elevator Pitch: Πώς να παρουσιάζομαι σε 1 λεπτό

-14:00-15:00, Λιάνα Κάντζα, Ιδρύτρια «Oh Gaia», Trainer και Mentor, Η γλώσσα του σώματος κατά την αναζήτηση εργασίας

-15:00-16:00, Χρύσα Χερκελετζή, Εργασιακή Coach και Trainer, Αλλαγή καριέρας σε κάθε ηλικία

Ακόμη, θα προσφέρονται οι ακόλουθες παράλληλες δράσεις:

-Επαγγελματικός προσανατολισμός by Employ edu

-LinkedIn tips by Labora

Ταυτόχρονα, στον χώρο θα βρίσκονται εταιρίες οι εκπρόσωποι των οποίων θα παίρνουν συνεντεύξεις από τους υποψηφίους που αναζητούν εργασία.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το #JobDay Δήμου Παύλου Μελά, μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-dimos-pavlou-mela24 στην αντίστοιχη φόρμα.