Άλλο ένα περιστατικό ξυλοδαρμού μεταξύ μαθητών σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο 2ο Λύκειο Κορωπίου που βρίσκεται στο Κίτσι.

Οι δύο μαθητές συνεπλάκησαν άγρια με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός από αυτούς ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Από τη διεύθυνση του σχολείου εκλήθη περιπολικό και ο άλλος μαθητής που ενεπλάκη στο επεισόδιο συνελήφθη.

Οι δύο μαθητές φαίνεται να είχαν κάποιου είδους διαμάχη το Σάββατο εκτός σχολείου, η οποία εξελίχθηκε σε συμπλοκή και ξυλοδαρμό δύο μέρες μετά

Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, στο τέλος κάποιου διαλείμματος, ο θύτης πλησίασε το θύμα και του έδωσε μια δυνατή μπουνιά στη μύτη με αποτέλεσμα το θύμα να τραυματιστεί σοβαρά και γι’ αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Με την κίνηση που έκανε, έπεσε από τον δράστη ένα αιχμηρό αντικείμενο (μάλλον λάμα), το οποίο κάποιοι συμμαθητές του το παρέδωσαν στη διεύθυνση του σχολείου.

Το πρόβλημα μεταξύ των δύο παιδιών που φοιτούν στην Α’ Λυκείου δημιουργήθηκε εκτός σχολείου το βράδυ του Σαββάτου.

Για το θέμα συνεδρίασε άμεσα ο Σύλλογος Διδασκόντων, ενώ ειδοποιήθηκαν οι γονείς του μαθητή που επιτέθηκε και αμέσως έφτασε στο σχολείο ο πατέρας του ο οποίος – σύμφωνα με την ίδια πηγή – χειροδίκησε κατά του γιου του μιλώντας του με σκαιό τρόπο για τη συμπεριφορά του.