Πληθαίνουν οι συζητήσεις που γίνονται στο διαδίκτυο για το ποσό που πρέπει να αφήνει ένας πελάτης σε ένα κατάστημα ως φιλοδώρημα. Σε μία από αυτές μία μπαργούμαν αποκάλυψε ότι ένας πελάτης της άφησε περίπου 1.000 δολάρια για έναν… απίθανο λόγο.

Σύμφωνα με το unilad.com, η TikToker Scarlett Green – η οποία χρησιμοποιεί το @rescarded στην πλατφόρμα – προέβη σε ανάρτηση στη σελίδα της  (2 Απριλίου) προκειμένου να αποκαλύψει ότι στις 27 Ιανουαρίου ένας πελάτης ήρθε στο μπαρ της και παρήγγειλε πέντε μπύρες Michelob Ultra Draft καθώς και 10 φτερούγες κοτόπουλου με λίγη σάλτσα buffalo στο πλάι.

Ο συνολικός λογαριασμός για όσα πήρε ήταν 30 δολάρια, ωστόσο ο πελάτης κατέληξε να προσθέσει ένα αστρονομικό ποσό ως φιλοδώρημα – όλα αυτά αποδεικνύονται από μία φωτογραφία της απόδειξης που ανέβασε η Scarlett.

Το φιλοδώρημα ανέρχεται στα 900 ευρώ. Αν υπολογίσει κανείς ότι ο λογαριασμός ήταν 30 δολάρια, ο πελάτης θα έδινε φιλοδώρημα γύρω στα 3 δολάρια, δηλαδή το 10% του ποσού της απόδειξης, αλλά τα 900 δολάρια που έδωσε σημαίνει ότι άφησε το 300% του ποσού.

Η απόδειξη που αναγράφει το φιλοδώρημα

Παρόλα αυτά, το δεδομένο που έχει ενδιαφέρον είναι ο λόγος που άφησε τόσο μεγάλο φιλοδώρημα.  Σε μια selfie που ανέβασε η Scarlett δίπλα από την απόδειξη του, αποκάλυψε ότι ο πελάτης της είπε: «Αυτό είναι πολύ όμορφο, άσε με να βγάλω μια φωτογραφίας».

Η Scarlett είχε κάνει τα μαλλιά της κοτσιδάκια, τα οποία φάνηκε να εντυπωσιάζουν τον πελάτη, ο οποίος της ζήτησε να τα φωτογραφίσει. Φυσικά, όταν έγινε γνωστός ο λόγος, η TikToker «βομβαρδίστηκε» από τα σχόλια των ακολούθων της. «Νομίζω ότι οι 5 μπύρες που ήπιε μάλλον είχαν σχέση με αυτό», σχολίασε κάποιος.

«Προσεύχομαι να μου συμβεί κάτι αντίστοιχο», έγραψε κάποιος άλλος. Σε ένα άλλο βίντεο, η Scarlett εξήγησε ότι όταν δουλεύει στο μπαρ, κάνει πάντα τα μαλλιά της κοτσιδάκια διότι όπως εξήγησε «οι ηλικιωμένοι αγαπούν τα κοτσιδάκια και την country προφορά περισσότερο από ότι θα έπρεπε».