Κλειστοί λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης θα είναι την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Απριλίου οι οδοί Ρήγα Φεραίου και Κύπρου στον δήμο-Νεάπολης Συκεών, ενώ θα υπάρξουν και τροποποιήσεις των διερχομένων από αυτές δρομολογίων του ΟΑΣΘ.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των εργασιών ασφαλτόστρωσης του δήμου Νεάπολης-Συκεών συνεχίζεται με την οδό Ρήγα Φεραίου από το ύψος της Κύπρου μέχρι την οδό Έλλης Αλεξίου, και την οδό Κύπρου από την Ανδρέα Παπανδρέου ως την Ανδρέου Δημητρίου. Πρόκειται για ασφαλτοστρώσεις οι οποίες είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα αναμόρφωσης του οδοστρώματος 100 δρόμων, σε ολόκληρο τον δήμο Νεάπολης-Συκεών.

Στο πλαίσιο αυτών τα συνεργεία θα βρίσκονται στα προαναφερόμενα σημεία από αύριο (Πέμπτη 4 Απριλίου) στις 20:00 το πρωί μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής (5 Απριλίου) οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση και να δοθούν στην κυκλοφορία.

Εξαιτίας των εργασιών θα αλλάξει και η διαδρομή των αστικών του ΟΑΣΘ που περνούν από το σημείο. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών από τον ΟΣΕΘ θα γίνει εκτροπή των λεωφορείων ως εξής:

Νο 18: Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου – Επταπυργίου – συνέχεια στο δρομολόγιο της επιστροφής προς Τ.Σ Μποσνάκη (Επταπύργιο).
Νο 26: Παπαναστασίου – Παρασκευά – Ρήγα Φεραίου – συνέχεια στο δρομολόγιο.
Τέλος επισημένεται ότι η λεωφορειακή γραμμή Νο 23 που βρίσκεται ήδη υπό εκτροπή λόγω εργασιών θα τελεί υπό την εξής νέα εκτροπή: Από Επταπυργίου-Βίτσι-Ηρώων Πολυτεχνείου-Μ. Ανδρόνικου-Γ. Ρίτσου-Α. Παπανδρέου-Τ.Σ Νεάπολης-Α. Παπανδρέου-Επταπυργίου και συνέχεια στο δρομολόγιο.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο έργο ασφαλτοστρώσεων και πεζοδρομήσεων του δήμου Νεάπολης-Συκεών που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2023 και έχει προϋπολογισμό 6.670.000,00€ θα ολοκληρωθεί σε βάθος δύο χρόνων και προβλέπει ασφαλτοστρώσεις οδών, πλακοστρώσεις, κυβολιθοστρώσεις, κρασπεδώσεις και γενικές εργασίες συντήρησης και ανάπλασης του αστικού περιβάλλοντος που αγκαλιάζουν και τις τέσσερις δημοτικές ενότητες.