Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο “Γεννηματάς” ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, που υπέστη ανακοπή το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου.

Όπως είπε ωστόσο ο δημοσιογράφος, Θάνος Κλωνόπουλος το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή, “Στούντιο με θέα” του ΑΝΤ1, “σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε από το οικογενειακό του περιβάλλον, δείχνει κάποια σημάδια βελτίωσης”.

Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη, ο 55χρονος Δημήτρης Κόκοτας, γιος του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή, Σταμάτη Κόκοτα, βρισκόταν στις πρόβες για το J2US στο οποίο εμφανίζεται, αλλά ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Κόκoτας: Διασωληνωμένος ο τραγουδιστής – Το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του

Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα – Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του

Τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα, με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασης της υγείας του.

Η ανακοίνωση της Διοίκησης του ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς

Στις 28/03/2024, απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ  στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ο Κόκοτας  Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου.