Γυναικοκτονία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στους Αγίους Αναργύρους. Νεκρή 28χρονη μετά από επίθεση από τον πρώην σύντροφό της, λίγα μέτρα από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τις συνθήκες που έγινε μία γυναικοκτονία αργά το βράδυ της Δευτέρας (01/04), στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.
Θύμα μία άτυχη 28χρονη κοπέλα που είχε μεταβεί μάλιστα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής με φίλο της πιθανόν για να καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της.
Φεύγοντας από εκεί και μόλις στα 100 μέτρα από το Τμήμα, ο 39χρονος πρώην σύντροφός της, της επιτέθηκε με μαχαίρι και την έπληξε τραυματίζοντάς της θανάσιμα, παρά τις προσπάθειες του φίλου της και άλλων ατόμων να τον αποτρέψουν. Μόλις είδε τους αστυνομικούς μάλιστα ο δράστης έστρεψε στον εαυτό του το μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” με ασθενοφόρο, συνοδεία αστυνομικών.
Από την Ασφάλεια βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για να διαπιστωθεί όλο το ιστορικό μεταξύ θύματος και δράστη και να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες αυτού του άγριου εγκλήματος.