Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Ο φρουρός καθυστέρησε να αφοπλίσει τον 39χρονο μετά την δολοφονία της Κυριακής

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής, η οποία έπεσε νεκρή από τις πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Την νύχτα που δολοφονήθηκε η Κυριακή, από ότι φαίνεται τίποτα δεν λειτούργησε όπως προβλέπεται σε αυτές τις τραγικές περιπτώσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, υποτίθεται πως ο φρουρός-σκοπός όταν βγήκε από το κουβούκλιο χτύπησε το χέρι του δολοφόνου της Κυριακής, και πετάχτηκε το μαχαίρι μακριά. Ωστόσο, σύμφωνα με την κατάθεση της 22χρονης αστυνομικού, αυτό συνέβη αργότερα.

Συγκεκριμένα, μόλις σημειώθηκε η φονική πισώπλατη επίθεση, ο φρουρός-σκοπός βγαίνει έξω από το κουβούκλιο, πηγαίνει πίσω από τον δράστη, τον πιάνει από την πλάτη και κάτω από τις μασχάλες του, και τον απομακρύνει από το άψυχο σώμα της Κυριακής, τον πετά στο έδαφος, χωρίς όμως να τον αφοπλίσει.

Αντιθέτως, όταν ο φίλος της Κυριακής ανέβηκε στον 1ο όροφο του αστυνομικού τμήματος και φώναξε τις 3 αστυνομικούς, οι οποίες κατέβηκαν κάτω για να δουν τι συνέβη, και η 22χρονη αστυνομικός είδε το μαχαίρι στο χέρι του δράστη, τότε ζήτησε από τον φρουρό-σκοπό να τον αφοπλίσει.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, για τουλάχιστον 1 λεπτό ο δολοφόνος της Κυριακής, είχε το μαχαίρι στο χέρι του.