Την ικανοποίηση του εκφράζει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για την πρόσφατη υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης για την Εγνατία Οδό, μεταξύ δημοσίου και κοινοπραξίας ΓΕΚ Τέρνα και Egis Projects, η οποία ανάβει το πράσινο φως για την  αναβάθμιση του οδικού άξονα Χαλάστρα – Εύζωνοι ώστε να αποκτήσει τεχνικές προδιαγραφές κλειστού αυτοκινητόδρομου.

«Ήταν ένα δίκαιο αίτημα που έπρεπε να υλοποιηθεί ώστε να μπει ένα τέλος στις οδικές τραγωδίες που εκτυλίχθηκαν κατ ´ επανάληψη στο εν λόγω τμήμα, οι οποίες στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές και παράλληλα αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας καθώς αποτελεί και πύλη εισόδου της χώρας. Η αναβάθμιση του οδικού άξονα Ευζώνων – Χαλάστρας σε κλειστό αυτοκινητόδρομο, δίνει λύση στα μεγάλα ζητήματα ασφάλειας των μετακινήσεων στην περιοχή» αναφέρει ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Αναστάσιος Καπνοπώλης.

Η αναβάθμιση του εν λόγω οδικού άξονα, που αποτελεί σημείο καρμανιόλα, ήταν ένα πάγιο αίτημα του ΒΕΘ, το οποίο εκφράστηκε κατ ´ επανάληψη δια του προέδρου του, Αναστάσιου Καπνοπώλη μέσω επιστολών και υπομνημάτων στα αρμόδια υπουργεία και στην περιφέρεια.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.