Αυτήν την ώρα τελείται σε κλίμα ανείπωτης θλίψης η κηδεία της 28χρονης Κυριακής, θύμα της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, όπου έπεσε νεκρή από την επίθεση του πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα λάβει χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια. Το λευκό φέρετρο με τη σορό της άτυχης κοπέλας έχει φτάσει ήδη στον Ιερό Ναό, εκεί που από νωρίς το πρωί έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται μαζί τους συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, αλλά και απλός κόσμος που θέλει να πει το δικό του «αντίο» στην 28χρονη που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Σήμερα, ημέρα της κηδείας της 28χρονης κοπέλας, ο 39χρονος δράστης, πρώην σύντροφός της θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή.

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς της νεαρής κοπέλας που δεν μπορούν να πιστέψουν το πώς έφυγε έτσι άδικα από τη ζωή. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό Σου σου» η 28χρονη Κυριακή είναι ντυμένη νύφη όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και φοράει λευκό στεφάνι στα μαλλιά.

Όπως προαναφέρθηκε πλήθος κόσμου φτάνει με λευκά λουλούδια στα χέρια για να αποχαιρετήσει την 28χρονη Κυριακή, ενώ στον Ιερό Ναό φτάνει και στεφάνια στη μνήμη της.