Στη σύλληψη ενός 64χρονου προχώρησαν οι Αρχές στην Αλεξανδρούπολη, καθώς κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση μίας 8χρονης.

Στα χέρια των Αρχών βρέθηκε ένας 64χρονος, ύστερα από καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση μιας 8χρονης. Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες της κατάθεσής της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το e-evros, η υπόθεση γνωστοποιήθηκε όταν η μητέρα της ανήλικης, μετέβη στο Αστυνομικό τμήμα της Αλεξανδρούπολης και κατήγγειλε την σεξουαλική κακοποίηση που βίωνε η 8χρονη από το γείτονά τους.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, η κόρη της ανέφερε στην μητέρα της πως όταν απουσίαζε από το σπίτι τους στην περιοχή Άβαντος, ο 64χρονος γείτονας την πλησίαζε.

Συγκεκριμένα όπως υποστήριξε η ανήλικη, την θώπευε στα γεννητικά της όργανα, ενώ στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να την φιλήσει στο στόμα και στο στήθος. Μάλιστα, της έδειχνε τα γεννητικά του όργανα. Η εξέταση της ανήλικης από παιδοψυχίατρο, επιβεβαίωσε όλα όσα κατήγγειλε η μητέρα.

Μετά την καταγγελία, ο 64χρονος συνελήφθη ενώ η 8χρονη αναμένεται να εξεταστεί και από τον ιατροδικαστή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.