Συγκινημένος μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο πατέρας της Κυριακής, της 28χρονης που έπεσε νεκρή από τις πέντε μαχαιριές που της κατάφερε ο 39χρονος πρώην σύντροφός της το βράδυ της Δευτέρας έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

«Τώρα μου λένε πώς να τη ντύσω, τι παπούτσια να βάλει, τι φόρεμα… 28 ετών ήταν η Κουλίτσα και με ρωτάνε τώρα “θες να τη ντύσουμε νυφούλα; Θες να κάνουμε αυτό, εκείνο;”» είπε με σπασμένη φωνή ο πατέρας της άτυχης κοπέλας στον ΑΝΤ1.

Αφού επανέλαβε ότι «ήξερα ότι τσακωνόντουσαν , ήξερα ότι την έδερνε αλλά δεν το είχε παραδεχθεί ποτέ. Της έλεγα να μου μιλάει, της έλεγα “ο μπαμπάς σε αγαπάει πάντα”» πρόσθεσε: «ξέρεις κάτι όταν χώρισα ήμουν 26 χρονών και ήταν 5 η Κούλα και αφιέρωσα όλη μου τη ζωή μαζί με τα αδέλφια μου να με βοηθήσουν για να τη μεγαλώσω, να τις κάνω ολόκληρες γυναίκες».

Βίντεο: Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους

«Εγώ δεν το έχω πιστέψει ακόμα, κλαίω, κλαίω. Το πιστεύεις αυτό το πράγμα. Τσακωνόντουσαν, χώριζαν και τον μάζευε πίσω, πήγαινε έκλαιγε αυτός. Τι να πω; Να πώ ότι φταίει η αστυνομία; Να πω ότι φταίει ο ένας, ο άλλος; Μου λένε να κυνηγήσω την αστυνομία, τι να κυνηγήσω την αστυνομία; Σίγουρα έχουν μερίδιο ευθύνης, δεν έπρεπε καν να την αφήσουν να βγει από το κτήριο. Να μείνει μέσα να την κρατήσουν 2-3 ώρες να της πουν μην πουθενά ή κάτσε εδώ, ξέρουν τις καταστάσεις τόσα έχουν γίνει» πρόσθεσε.

Όπως πρόσθεσε μαθαίνει ότι ο πρώην σύντροφός της είχε ποινικό μητρώο. «της έλεγα “όλα καλά με το αγόρι σου;” και μου απαντούσε “ναι όλα καλά”. Δεν μου το έλεγε γιατί ήξερε ότι θα πάρω τα πράγματα στα χέρια μου, δεν θα τον άφηνα έτσι. Εγώ δεν τα επέτρεψα σε κανέναν, δεν τις έχω δείρει ποτέ τις κόρες μου και θα έρθει αυτός να την μαχαιρώνει και να την δέρνει;».

Ερωτηθείς, τέλος, τι θα έλεγε στον 39χρονο που σκότωσε την κόρη του, ο πατέρας της 28χρονης είπε «καλό είναι να βάλει μια θηλιά ή να μείνει μόνιμα μέσα στη φυλακή. Δεν έχει να βγει έξω και να ξανακάνει κακό σε κάποιον άλλο. Δεν θα του δώσω αυτή τη χαρά. Αυτό θα του έλεγα μόνο. Δεν θέλω να τον ρωτήσω γιατί το έκανε ούτε τίποτα άλλο. Να μην ξαναβγει αν θέλει να αναπνέει γιατί δεν θα αναπνεύσει μόλις βγει έξω. Ούτε να ακούω τον πατέρα του να μου λέει συγγνώμη, έπρεπε να πάει μόνος του να τον καθαρίσει».