Ο νέος δρόμος που συνδέει τον κόμβο των Μουρνιών με την πόλη των Χανίων, είναι πραγματικότητα.

Ένα έργο-ορόσημο για τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης και «πνοής» για την πόλη των Χανίων, ο νέος δρόμος των Μουρνιών που συνδέει το Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης με τα Χανιά, από την Τετάρτη 27/03/2024, δόθηκε στην κυκλοφορία, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Α.Κ., κ. Άρη Παπαδογιάννη, του προέδρου του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ. κ. Θοδωρή Νίνου, εκπροσώπων του αναδόχου και υπηρεσιακών στελεχών.

Με αφορμή τη σημαντική αυτή εξέλιξη, βρισκόμενος στους χώρους του νέου κόμβου, ο κ. Παπαδογιάννης, μεταξύ άλλων, δήλωσε τα εξής:

«Ένα εμβληματικό έργο για τα κυκλοφοριακά δεδομένα της πόλης των Χανίων, παραδίδεται προς χρήση. Ο νέος δρόμος που συνδέει πλέον τον κόμβο των Μουρνιών με την πόλη των Χανίων, είναι πραγματικότητα, κόντρα σε όλα τα δεδομένα που υπήρχαν για το συγκεκριμένο έργο.

Με πολλά προβλήματα τα οποία κληθήκαμε να τα αντιμετωπίσουμε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του. Με σημαντικές καθυστερήσεις που προκάλεσαν δικαιολογημένες αντιδράσεις από την πλευρά των πολιτών. Το σημαντικό είναι πως η βασική πύλη εισόδου της πόλης των Χανίων, από σήμερα περνάει στη νέα της «εποχή».