Έναν εφιάλτη έζησε ο Μάκης Κατσανέας, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο GNTM και στη συνέχεια τον ρόλο του “ειδικευόμενου ορθοπεδικού” στη σειρά του ΑΝΤ1, “Κλινική”. 

Πιο συγκεκριμένα, πήρε φωτιά το σπίτι του, με την γυναίκα του και την ενός έτους κόρη του να βρίσκονται μέσα! Ευτυχώς όλοι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ σοκαρισμένος ο Μάκης Κατσανέας περιέγραψε καρέ καρέ στην κάμερα της εκπομπής “Γειά σου” τις στιγμές αγωνίας που έζησε.

“Είμαστε σε τεράστιο σοκ. Δεν είναι λίγο να καίγεται το σπίτι σου. Όταν μου τηλεφώνησε η γυναίκα μου, ήμουν στην προπόνηση. Μου είπε ότι καίγεται το σπίτι. Είδε ένα μαύρο νέφος να βγαίνει από το δωμάτιο. Ευτυχώς, είναι θαύμα, η κόρη μου δεν κοιμόταν στο δωμάτιο, γιατί ήταν στο δωμάτιό της αυτό.

Διαβάστε επίσης: Mάκης Kατσανέας: O ηθoποιός και πρώην διαγωνιζόμενος του GΝTM έγινε για πρώτη φορά πατέρας!

Σοκ: Κάηκε το σπίτι παίκτη του GNTM – Σώθηκαν η γυναίκα και η κόρη του

Αν κοιμόταν μέσα η κόρη μου, αυτή τη στιγμή σίγουρα δε θα μιλάγαμε. Βγήκε έξω αμέσως και φώναξε στον κόσμο να καλέσει την πυροσβεστική. Όταν έφτασα, υπήρχαν τέσσερα πυροσβεστικά έξω από το σπίτι. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα, ότι χάνω τη γυναίκα μου και την κόρη μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ανέβηκα πάνω. Λάθος μου. Έφυγα από τους πυροσβέστες, έσπρωξα και δύο, ανέβηκα στον τρίτο, δεν έβλεπα τίποτα, φώναζα για τη γυναίκα μου και το παιδί μου. 

Μου είπαν ότι θα τη βγάλουν εκείνοι, σκέφτηκα ότι τελείωσαν όλα. Εννοούσαν μια άλλη γυναίκα από δίπλα. Πήγα να χάσω τις αισθήσεις μου από τους καπνούς, κατέβηκα κάτω και εκεί είδα τη γυναίκα και την κόρη μου. 

Το σπίτι έχει καταστραφεί κατά 50%, έχουν καταστραφεί όλα σχεδόν, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι η γυναίκα και η κόρη μου είναι καλά. Συγχαρητήρια στους πυροσβέστες…

Η φωτιά προήλθε από ένα μικρό φωτάκι στο δωμάτιο της κόρης μου… Περιμένουμε το πόρισμα. Πρέπει να προσέχουμε και να μην αφήνουμε τίποτα στις πρίζες. Τώρα μένουμε στην πεθερά μου στο Μαρούσι… Υπάρχει πίστη και αγάπη. Η μικρή είναι ενός έτους, όμως τα παιδιά καταλαβαίνουν” εξομολογήθηκε ο Μάκης Κατσανέας.