Προβάδισμα του Εκρέμ Ιμάμογλου με 49,5% καταγράφουν τα αποτελέσματα των εκλογών που δημοσίευσε το CNN Turk για την Κωνσταντινούπολη. Πριν από λίγο ο Εκρέμ Ιμάμογλου στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για πολύ καλά αποτελέσματα. «Η εικόνα που έχουμε μας ικανοποιεί πολύ ωστόσο δεν πρέπει να μιλάμε πριν έχουμε τα τελικά» ανέφερε χαρακτηριστικά
Ο εκλεκτός του Τετζέπ Ερντογάν Μουράτ Κουρούμ βρίσκεται στο 42% γεγονός το οποίο ερμηνευεται ως μια σαφή ήττα του Τούρκου προέδρου που ήλπιζε να πάρει πίσω τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η αντιπολίτευση έχει προβάδισμα έναντι του κόμματος του Ερντογάν στις τρεις μεγάλες πόλεις της Τουρκίας.
Στην Άγκυρα ο Μανσούρ Γιαβάς λαμβάνει ποσοστό 55,05% έναντι 37,37% του Τουργκούτ Αλτινόκ. Στην Σμύρνη ο Τζεμίλ Τουτζάι έχει προβάδισμα με 47,24% έναντι 37,85% του Χαμζά Νταγ. 
Δείτε τον πίνακα με τα πρώτα αποτελέσματα στην Κωνσταντινούπολη
Δείτε live την μετάδοση των αποτελεσμάτων 
Το κυβερνών κόμμα πάντως προηγείται σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα από την επικράτεια με 38,4%, έναντι της αντιπολίτευσης με 37,5%.
Κλείσιμο
Ειδήσεις σήμερα:
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Κάρολου μετά τη διάγνωση του καρκίνου – Βίντεο και φωτογραφίες
Ψήφισε στην Κωνσταντινούπολη ο Ερντογάν για τις δημοτικές εκλογές – Δείτε βίντεο
Μέλη του Ρουβίκωνα κρέμασαν πανό για τα Τέμπη σε Βουλή και Προεδρικό Μέγαρο

Δείτε live την μετάδοση των αποτελεσμάτων – Στο 42% ο εκλεκτός του Ερντογάν Μουράτ Κουρούμ – Η αντιπολίτευση προηγείται στους τρεις μεγαλύτερους δήμους της χώρας

Content snippet: CookieBar