Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ορκίστηκε στο στρατόπεδο στη Θήβα όπου υπηρέτησε τις 20 ημέρες της θητείας του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει στην τελετή ορκωμοσίας της 2023 Β’ΕΣΣΟ και είναι ένας από τους 1.300 νεοσύλλεκτους οπλίτες. Ο Στέφανος Κασσελάκης, αφού ορκιστεί, αναμένεται να λάβει πενθήμερη άδεια ορκωμοσίας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στις 3 Απριλίου στο στρατόπεδο προκειμένου να πάρει το χαρτί της απόλυσης.

Στη Θήβα βρίσκονται ο πατέρας του, ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ, καθώς και ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης. Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κασσελάκης έχει κάνει κράτηση για 60 άτομα για γεύμα σε ψαροταβέρνα της Θήβας.

Το βράδυ, αφού θα έχει επιστρέψει στην Αθήνα, έχει κανονίσει έξοδο στου Ψυρρή, στον «Τράγο», και θα είναι καλεσμένοι πολλοί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εξελιχθεί και σε μεγάλο κοσμικό γεγονός, με τα τηλεοπτικά συνεργεία να τον ακολουθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του από τη Θήβα μέχρι την Αθήνα και το βράδυ στα ποτά που θα πίνει με τους φίλους του.

Φωτογραφίες: INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ