Ο πρίγκιπας Χάρι βλέπει με δυσπιστία τον δεσμό που έχουν αναπτύξει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η θετή τους μητέρα βασίλισσα Καμίλα.

Με τον βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον να δίνουν τις προσωπικές τους μάχες με τον καρκίνο, η ομάδα των εργαζόμενων μελών της βασιλικής οικογένειας έχει απογυμνωθεί.

Ο βασιλιάς Κάρολος αποκάλυψε νωρίτερα μέσα στη χρονιά πως διαγνώστηκε με καρκίνο, με την Κέιτ Μίντλετον να αποκαλύπτει τη δική της προσωπική μάχη με τον καρκίνο πριν από λίγες ημέρες.

Τόσο ο βασιλιάς Κάρολος όσο και η Κέιτ Μίντλετον έχουν αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ακολουθώντας θεραπείες για τον καρκίνο.

Όσο ο βασιλιάς Κάρολος υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, η βασίλισσα Καμίλα εκπροσωπεί τη βασιλική οικογένεια σε διάφορες εκδηλώσεις, ενώ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα αναλάβει περισσότερα καθήκοντα, εκπροσωπώντας τη μοναρχία σε μια σειρά από εκδηλώσεις.

Το πόσο στενά εργάζονται η Καμίλα και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ το τελευταίο διάστημα έχει προβληματίσει τον πρίγκιπα Χάρι που ζει πια μόνιμα στην Καλιφόρνια. Δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι τη σχέση που έχουν αναπτύξει.

Μιλώντας στη Mirror, ο βασιλικός συγγραφέας Tom Quinn επισήμανε πως ο πρίγκιπας Χάρι βλέπει με δυσπιστία το πόσο καλά τα πάει ο αδερφός του πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Καμίλα. «Ο πρίγκιπας Χάρι θα το δει αυτό σαν προδοσία. Συγκλονίστηκε όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κατάλαβε ότι η Καμίλα δεν ήταν το τέρας που νόμιζαν όταν ήταν παιδιά και πως είναι στην πραγματικότητα μια πολύ καλή γυναίκα».

«Είναι εξαιρετικά καλή στο να ακούει με συμπόνοια, κάτι που έχει ενθουσιάσει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Από την άλλη πλευρά, ο πρίγκιπας Χάρι το βλέπει ως προδοσία. Για τον Χάρι τα πράγματα δεν έχουν προχωρήσει ποτέ πραγματικά από τότε που πέθανε η μητέρα τους πριγκίπισσα Νταϊάνα» σημειώνει ο Tom Quinn.

«Για τον πρίγκιπα Χάρι η Καμίλα ήταν η κακιά θετή μητριά και εξακολουθεί να είναι. Είναι πολύ λυπηρό όλο αυτό, αλλά δείχνει το τεράστιο χάσμα ανάμεσα στα δύο αδέρφια, γεωγραφικό και συναισθηματικό» επισήμανε χαρακτηριστικά.