Την ομόφωνη ενοχή της μητέρας από την Πάτρα για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της κόρης της Τζωρτζίνας αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Παράλληλα της επιβλήθηκε η ποινή της ισόβιας κάθειρξης για τις δυο πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε.

Διαβάστε επίσης! Αλέξης Κούγιας: Η πρώτη αντίδραση μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τη μητέρα από την Πάτρα -“Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο”

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» σχολίασε την απόφαση του δικαστηρίου και τόνισε πως οι αποφάσεις βγαίνουν από την ελληνική δικαιοσύνη και όχι από την τηλεόραση.

«Καλώς ή κακώς όλοι βρίζουν τον Κούγια και όλοι στον Κούγια πάνε στις δύσκολες υποθέσεις. Είναι κορυφαίος ποινικολόγος. Είναι μια απόφαση που δεν είναι εναντίον του Κούγια. Δε σκότωσε ο Κούγιας κανέναν, η Πισπιρίγκου αποφάσισε το δικαστήριο ότι σκότωσε το παιδί της πρωτοδίκως και αποπειράθηκε να το σκοτώσει. Τέλος, και δεν το λέω για τον Κούγια, να σταματήσει αυτή η πιπίλα ότι βγάζει αποφάσεις η τηλεόραση.

Είναι ντροπή να τα λέμε αυτά τα πράγματα. Αποφάσεις βγάζει η ελληνική δικαιοσύνη. Και εδώ μιλάμε για μια ομόφωνη απόφαση. Δηλαδή, οι τρεις δικαστές με νομική επάρκεια και οι τρεις λαϊκοί που έχουν το συναισθηματικό κομμάτι, ομόφωνα αποφάσισαν ότι με ερωτικά κίνητρα, σκότωσε το παιδί της και 10 μήνες νωρίτερα είχε προσπαθήσει να το δολοφονήσει και το παιδάκι έμεινε τετραπληγικό. Δεν το σκότωνε με τη μία. Πήγε να το σκοτώσει, δεν σκοτώθηκε και για 10 μήνες ήταν ένα παιδί με προβλήματα, επειδή η μάνα πήγε να το σκοτώσει και δεν τα κατάφερα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Το Πρωινό».