Η Τάνια Μπρεάζου και ο Γιώργος Αμούτζας μίλησαν από παρασκήνια του J2US στην κάμερα του “I Love Σου Κου”.

Οι δυο τους ρωτήθηκαν για το πρόσφατο ταξίδι τους στη Ρουμανία και τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, με τον ηθοποιό να απαντά με αινιγματικό τρόπο.

“Ήταν πολύ ωραία στη Ρουμανία. Στην πραγματικότητα νομίζω πως δύο άνθρωποι αν θέλουν να δημιουργήσουν κάτι όμορφο μεταξύ τους, οφείλουν να ζήσουν στιγμές. Να προσπαθήσουν να περάσουν όμορφο και ποιοτικό χρόνο μαζί και σε πρώτη φάση αυτό αφορά μόνο αυτούς τους δύο. Επιδιώκουμε όμορφες στιγμές μεταξύ μας και δεν ξέρεις ποτέ πως τα φέρνει η ζωή” αρκέστηκε να πει ο Γιώργος Αμούτζας.

Διαβάστε επίσης: Nαταλία Γερμανoύ: Η ατάκα για τον Γιώργo Aμούζτα και την Tάνια Mπρεάζου μετά τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

“Γεννήθηκα στη Ρουμανία και δυο ετών πήγα με τους γονείς μου στην Κρήτη και μετά στη Ρόδο. Αγαπώ και τις δυο χώρες το ίδιο και τη Ρουμανία και την Ελλάδα. Οι γονείς μου χώρισαν. Η μητέρα μου ζει στην Αγγλία και ο πατέρας μου στη Ρουμανία. Ζω μόνη μου από τα 17 μου. Στο σχολείο τα παιδάκια, όταν βλέπουν κάτι διαφορετικό είναι λογικό να το σχολιάζουν. Είμαστε όλοι ίδιοι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται μπούλινγκ. Έμεινα με τη μαμά μου στην πρώτη καραντίνα και το χάρηκα πολύ” είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Τάνια Μπρεάζου.