Κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί και φέτος σε πετυχημένη σειρά της ελληνικής σειράς, πήρε την απόφαση να αποσυρθεί αν και νεότατος…

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής είναι ένας καταξιωμένος και ταλαντούχος ηθοποιός.

Έχει ξεκινήσει τη δουλειά αυτή από νεαρή ηλικία και σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πως σκέφτεται έντονα να σταματήσει αυτή τη δουλειά.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Έχεις σκεφτεί να αποτραβηχτείς από την υποκριτική κάποια στιγμή;

«Δεν θέλω να μεγαλώσω κι άλλο ως ηθοποιός. Είναι πολύ σκληρή δουλειά. Και την περίοδο του κορονοϊού είχα αποφασίσει ότι δεν θέλω να ξανακάνω αυτή τη δουλειά. Και ειδικά όταν έσκασε αυτή η ιστορία με το metoo.

Απογοητεύτηκα πάρα πολύ από τους συναδέλφους μου, από τη βία, από τον τρόπο διαχείρισης της πληροφορίας, όχι μόνο με τους ίδιους τους εμπλεκομένους», δήλωσε στη reallife.

Σε πόσα χρόνια θέλεις να αποσυρθείς;

«Τότε που το πρωτοείπα, ήμουν κοντά στα 50. Όσο μεγαλώνουμε, όλα είναι πολύ διαφορετικά. Αναρωτιέται κανείς πως περνάει καλά, τι αξίζει σε αυτή τη ζωή, τι σημαίνει να είναι κάποιος ευτυχισμένος. Αν κέρδιζα το Τζόκερ, ένα από τα όνειρα μου είναι να περάσω έναν χειμώνα δυτικά της Μυτιλήνης, σε ένα μικρό ψαροχώρι, στο Σίγρι.

Τα τελευταία 10 χρόνια πηγαίνω κάθε καλοκαίρι. Δεν ξέρω αν θα έπαιρνα σπίτι, αλλά θα ήθελα να μείνω για ένα – δυο χρόνια εκεί. Ψάχνω να βρω τι με κάνει ευτυχισμένο».

Πηγή:  sportdog.gr