Οπτική ψευδαίσθηση: Παίρνεις άριστα αν βρεις τα 8 ζαχαρωτά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σε 10 δευτερόλεπτα

Ας αρχίσουμε να μπαίνουμε στο κλίμα των Χριστουγέννων σιγά σιγά. Η νέα οπτική ψευδαίσθηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου μας θυμίζει ότι σε έναν μήνα έχουμε Χριστούγεννα! Προετοιμαστείτε λοιπόν για τις γιορτές, δοκιμάζοντας την όραση και την παρατηρητικότητά σας.

Σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση πρέπει να βρείτε και τα οκτώ ζαχαρωτά που είναι καλά κρυμμένα σε ένα πυκνά στολισμένο δέντρο. Φαίνεται εύκολο, αλλά δεν είναι γιατί έχετε πολύ λίγο χρόνο. Μόλις 10 δευτερόλεπτα.

Το πανέμορφο χριστουγεννιάτικό δέντρο είναι στολισμένο, μεταξύ άλλων, με γιρλάντες, στολίδια, αγγελάκια και κόκκινα αλογάκια.  Μόνο το 50% των ανθρώπων μπόρεσαν να λύσουν το παζλ σε δέκα δευτερόλεπτα, προσπαθήστε να δείτε αν μπορείτε να τα καταφέρετε καλύτερα.

Πριν ξεκινήσετε την πρόκληση, ίσως είναι καλύτερο να σκεφτείτε μια στρατηγική για να εντοπίσετε τα ζαχαρωτά.

Ο χρόνος τελείωσε. Ένα μεγάλο μπράβο για τους εξαιρετικά παρατηρητικούς που κατάφεραν να εντοπίσουν τα 8 ζαχαρωτά σε 10 δευτερόλεπτα. Αν όχι, δεν πειράζει, σας έχουμε τη λύση παρακάτω.

Ωστόσο, αν θέλετε προσπαθήστε ακόμη μια φορά γιατί σας δίνουμε ένα Spoiler: Τα ζαχαρωτά έχουν μια κλασική κόκκινη εμφάνιση.  Αντί να κοιτάτε την εικόνα συνολικά, προσπαθήστε να σαρώσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο από πάνω προς τα κάτω ή από κάτω προς τα πάνω.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι εικόνες που δημιουργούνται για να ξεγελάσουν το μυαλό μας, γι’ αυτό αποτελούν και ένα απλό τεστ IQ. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις, εκτός από ευχάριστο διάλειμμα στην καθημερινότητά μας, μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της συγκέντρωσης και της προσοχής.

Είστε έτοιμοι να δείτε πού ήταν κρυμμένα τα ζαχαρωτά;

Η λύση αποκαλύφθηκε: Τα οκτώ ζαχαρωτά είναι καμουφλαρισμένα κάτω από το χιόνι, τις γιρλάντες και τα στολίδια.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *