Ολα καλά; Πώς περνάτε; Ωραία μέρα σήμερα. Λίγο κρύο έχει, αλλά δεν πειράζει. Μάλλον βρέχει. Βρε λες να σας φτύνουν; Και τι έγινε; Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να ‘ναι καλά. Από τη στιγμή που είναι άψογη σε όλα της τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Η ελληνική κυβέρνηση προφανώς έχει με άλλα να ασχοληθεί για να μη δίνει σημασία σε όσα θεόστραβα γίνονται στο Γουδί. Κι ας τα λέει με αποδείξεις η Super League.

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω. O διασυρμός συνεχίζεται, δουλειά δεν γίνεται. Μάλλον γίνεται. Της ΕΠΟ. Κανείς έλεγχος για τίποτα. Φιάσκο με τις κάρτες διεθνών. Πέρασε στο ντούκου. Ακόμη να βγει το… πόρισμα. Συμβαίνουν αυτά. Πάμε παρακάτω. Γήπεδα – χωράφια και εξευτελισμός από διεθνή μέσα. Με γεωπονικές θεωρίες πέρασε και αυτό χωρίς να γίνει το παραμικρό. Προπόνηση σε ακατάλληλα γήπεδα. Εχουν ξανακάνει μικροί.

Ο καιρός δεν ήταν καλός οπότε… όλα καλά. Προπονητικό κέντρο; Κατά παραγγελία όπως και οι προσλήψεις ημετέρων. Να βολευτούμε κάπου βρε αδελφέ. Οσο για τις άδειες κερκίδες; Για αυτό φταίει η Αστυνομία. Το γνωρίζαμε και το είχαμε κανονίσει. Δεν γινόταν διαφορετικά. Πάρτε κύριε λαχεία. Ο μισθός να πέφτει κάθε μήνα και οι δικοί μας να περνάνε καλά. Αστους να φωνάζουν. Και τι θα γίνει; Τζάμπα το χαρτί.

Η κυβέρνηση; Δεν πέθανε κανείς για να ασχοληθεί. Υπάρχουν τα αρμόδια όργανα, αλλά μάλλον έχουν ξεκινήσει πρόωρα τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους. Τόσα μα τόσα πολλά «εγκλήματα χωρίς τιμωρία». Οπου υπάρχει ατιμωρησία δεν θα δούμε ποτέ φως. Αλήθεια, τι πρέπει να γίνει για ασχοληθούν και να διορθώσουν αυτή την οικτρή κατάσταση; Η Εθνική θα παίξει μπαράζ για τα τελικά του Euro 2024 τον Μάρτιο.

Υπάρχει θέμα με τον προπονητή. Ο καιρός περνά. Ως τότε όμως έχει ο Θεός. Πταίσματα είναι όλα. Καλά παιδιά είναι. Μην τους χαλάσουμε την καριέρα. Θα τα βρει και θα τα αποφασίσει όλα η περίφημη Εκτελεστική Επιτροπή. Κάθομαι εγώ με… μένα και εγκρίνω αυτό που ζήτησα από τον εαυτό μου. Μια… πενταμελής από… τρία άτομα δηλαδή εγώ. «Σε διαταγή εμού του ιδίου», που γράφουν και στις επιταγές…

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *