Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ μετά τις καταγγελίες που δέχθηκε από τρεις γυναίκες, για επιθέσεις που δέχθηκαν στα Εξάρχεια από άγνωστο άνδρα που επιχείρησε να τις βιάσει.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν σε διάστημα δύο ημερών και αφορούσαν η μία σε επίθεση που έγινε το περασμένο Σάββατο και οι άλλες δύο σε ισάριθμες επιθέσεις που έγιναν χθες το πρωί, με μικρή χρονική διαφορά μεταξύ τους, ο άγνωστος άνδρας επιχείρησε να τις ακινητοποιήσει και να τις βιάσει.

Ο «Δράκος» στα Εξάρχεια -σύμφωνα με τα καταγγελόμενα, προσπάθησε να βιάσει ένα 13χρονο κορίτσι στην Βαλτετσίου, μια 29χρονη στην οδό Νικηταρά και και μια 27χρονη στην οδό Ζωοδόχου Πηγής.

Οπως προκύπτει από τα καταγγελόμενα, ο «Δράκος των Εξαρχείων»  βάζει στο στόχαστρό του ανυποψίαστες γυναίκες που περπατούν μόνες, τις οποίες δεν διστάζει να πετάξει στο έδαφος, ενώ στην συνέχεια επιχειρεί να τις βιάσει.

Η πρώτη καταγγελία έγινε από ένα 13χρονο κορίτσι το οποίο κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση έξω από γυμναστήριο το μεσημέρι του Σαββάτου. Την ακινητοποίησε και επιχείρησε να την βιάσει.

Η δεύτερη καταγγελία έγινε από 29χρονη γυναίκα η οποία κατήγγειλε ότι χθες το πρωί δέχτηκε επίθεση ενώ βρισκόταν στην συμβολή της Νικηταρά με την Μπενάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες η 29χρονη είπε ότι ο άνδρας την ακολουθούσε ενώ εκείνη περπατούσε προς την στάση του Μετρό στην Ομόνοια και την έριξε στο έδαφος με σκοπό να την βιάσει. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και μαζεύτηκαν περαστικοί και περίοικοι με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Οπως προκύπτει από την τρίτη καταγγελία που έγινε, ο άγνωστος άνδρας, 10 λεπτά αργότερα, επιτέθηκε στο τρίτο θύμα του, μια 27χρονη γυναίκα που βρισκόταν στην οδό Ζωοδόχου Πηγής. Ο δράστης της έκλεισε το στόμα και επιχείρησε να την βιάσει. Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ, ξεκίνησε να καλεί σε βοήθεια και κατάφερε να του ξεφύγει. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των καταγγελουσών, ο Δράκος των Εξαρχείων, είναι μετρίου αναστήματος, ξανθός, με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και γαλάζια μάτια.

Η ΕΛΑΣ αναζητεί τον δράστη με βάση τις μαρτυρίες των θυμάτων και το βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή. Εκτίμηση των αξιωματικών της Αστυνομίας είναι ότι ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *