Λούκα Κατσέλη: «Μας παρακολουθούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου» – Τι αποκάλυψε για την γνωριμία της με τον Γεράσιμο Αρσένη

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Στιγμές» του Μάνου Νιφλή στο ONE παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας (20/11) η οικονομολόγος, πρώην βουλευτής και υπουργός Λούκα Κατσέλη, η οποία μίλησε για τη γνωριμία της με τον Γεράσιμο Αρσένη, τον γάμο τους και τον ρόλο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, η ίδια περιέγραψε το πώς γνώρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και το πώς οργάνωσε το συνέδριο του Παντείου το 1980, όπου γνώρισε για πρώτη φορά και τον Γεράσιμο Αρσένη.

Όπως εξήγησε, η σχέση τους επισημοποιήθηκε όταν και οι δύο, ύστερα από χρόνια βρέθηκαν στη Γιουγκοσλαβία, αποκαλύπτοντας πως ο πρώτος που το έμαθε ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Η πρώην βουλευτής και υπουργός αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον τότε «τσάρο» της Οικονομίας και ανέφερε γελώντας ότι ο πρώτος που κατάλαβε τη σχέση της με τον Γεράσιμο Αρσένη ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου γιατί όπως είπε: «Μας παρακολουθούσαν και τους δύο. Μας παρακολουθούσαν γιατί φώναξε ο Ανδρέας τον Γεράσιμο και του το είπε, οπότε το 1984 επισημοποιήσαμε το δεσμό μας και παντρευτήκαμε».

«Ο Γεράσιμος δεν μπορούσε να φανταστεί ότι δεν θα έκανε πολιτικό γάμο, γιατί ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει. Ο Ανδρέας, o οποίος είχε περάσει τον πολιτικό γάμο, δεν ήθελε να κάνουμε πολιτικό γάμο. Έλεγε “να μου κόψουν τα χέρια”. Τελικά κάναμε πολιτικό γάμο.
Ήταν ο κουμπάρος μας μαζί με τη Μαργαρίτα και ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο στον Δήμο Aθηναίων», είπε.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *