Η Peugeot Motocycles φέρνει την Black Friday και στους επαγγελματίες διανομείς.

Η Peugeot Motocycles φροντίζει η Black Friday να φτάσει σε όλους με μια μοναδική προσφορά στο Tweet 200 Top Box. Στο πνεύμα των ημερών και με ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση για το σημαντικό έργο των επαγγελματιών της διανομής η Peugeot Motocycles προσφέρει έκπτωση 300 ευρώ για όσους διανομείς επιλέξουν το Peugeot Tweet 200 κατά τη διάρκεια της προσφοράς.

Η σημαντική αυτή προσφορά έχει να κάνει με το ικανό Tweet το οποίο με το όφελος των 300 ευρώ η τιμή του διαμορφώνεται στα 2.490 ευρώ. Η μειωμένη τιμή θα είναι διαθέσιμη μέχρι την Black Friday, δηλαδή μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Το Peugeot Tweet 200 Top Box έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του όσον αφορά τον τομέα της αξιοπιστίας, της πρακτικότητας και των επιδόσεων. Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος 170 κ.εκ. με απόδοση 12,2 ίππους και 12,5 Nm ροπής. Η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων CVT και η κατανάλωση είναι πολύ χαμηλή, στα επίπεδα των 2,9 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα.

Στον τομέα της ασφάλειας, το Tweet 200 Top Box διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο σε αναρτήσεις, πλαίσιο και φρένα. Οι τροχοί των 16 ιντσών εμπρός και πίσω ανεβάζοντας το επίπεδο της άνεσης, ενώ το σύστημα ABS στα φρένα εξασφαλίζει αποτελεσματική πέδηση σε όλες τις συνθήκες.

Επισκεφτείτε έναν συνεργάτη της Peugeot Motocycles και επωφεληθείτε από την προσφορά της εταιρείας με αφορμή την Black Friday.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *