Σύμφωνα με τον ανταποκριτή από την περιοχή Χαν Γιούνις, Χάνι Μαχμούντ που εργάζεται στο Al Jazeera αυτή τη στιγμή έχουμε σφοδρούς βομβαρδισμούς στην Λωρίδα της Γάζας.

Υπάρχουν περισσότερες αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή σε διάφορες τοποθεσίες στη Λωρίδα της Γάζας από βορρά προς νότο. Το Ισραήλ συνεχίζει ακάθεκτο να βομβαρδίζει οικιστικές περιοχές.

Δυστυχώς βομβαρδίζονται περιοχές προς τις οποίες προέτρεψαν τον άμαχο πληθυσμό να μετακινηθεί

Κυριολεκτικά ολόκληρο το βόρειο τμήμα της πόλης της Γάζας αυτή τη στιγμή δέχεται σφοδρούς βομβαρδισμούς και αεροπορικές επιδρομές.

Συγκρούσεις με τον ισραηλινό στρατό λαμβάνουν επίσης χώρα ακριβώς στο κέντρο της Γάζας στον άξονα όπου ο ισραηλινός στρατός έσπρωξε τα τεθωρακισμένα οχήματά του.

Το σημείο από το οποίο αναφερόμαστε, στο Χαν Γιουνίς, υπήρξε επίσης σημαντικός στόχος των ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών. Μιλάμε και για τις δύο πλευρές – την ανατολική πλευρά του Χαν Γιουνίς και τη δυτική πλευρά της πόλης.

Άνθρωποι από την ανατολική πλευρά που τους είπαν να μετακινηθούν στη δυτική πλευρά βρέθηκαν στο στόχαστρο ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών. Μιλάμε για περισσότερες κατοικίες και ένα διαμέρισμα το οποίο έγινε επίσης στόχος σε έναν από τους πύργους κατοικιών.

Σήμερα, 500 τραυματίες από το Ινδονησιακό νοσοκομείο, το οποίο φιλοξενούσε 650 ασθενείς και εκκενώθηκε, μεταξύ των οποίων 20 σε αναπνευστήρα, μεταφέρθηκαν με λεωφορείο στο Χαν Γιουνίς, στη νότια Γάζα. Βρέθηκαν από το ένα ενεργό μέτωπο σε άλλο.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *