Λαχταρούσε έστω να γίνει θετός πατέρας, εμπνευσμένος από τη στενή σχέση με τον δικό του πατριό, Keith Morrison.

Παρόλο που ο Matthew Perry έζησε ειδύλλια με μερικές από τις πιο γοητευτικές και περιζήτητες γυναίκες της σοουμπίζ, όπως η Julia Roberts, η τελευταία του μεγάλη σχέση, με την ατζέντισσα Molly Hurwitz, τελείωσε το 2021, σβήνοντας και το όνειρό του να αποκτήσει τη δική του οικογένεια. «Ήθελε μια γυναίκα και παιδιά. Δεν είχε πρόβλημα ακόμα και να παντρευτεί μια γυναίκα που ήδη είχε τα δικά της παιδιά» φέρεται να είπε ανώνυμη πηγή στην Daily Mail.

Άλλωστε ως παιδί και ο ίδιος είχε απολαύσει μια στενή σχέση με τον πατριό του, Keith Morrison, που είναι παντρεμένος με τη μητέρα του από το 1981. Ο αγαπημένος ηθοποιός από τα «Φιλαράκια» είχε πει ότι ο Morrison τον αντιμετώπιζε ανέκαθεν σαν να ήταν ο βιολογικός του γιος, και θα ήθελε κι εκείνος να δώσει την αγάπη που πήραν, και η μητέρα του και ο ίδιος, από τον πατριό του.

«Τα τελευταία χρόνια ο σταρ αναζητούσε την αγάπη αλλά μια αλυσίδα αποτυχημένων σχέσεων τον είχε αφήσει σε κατάθλιψη, νιώθοντας ότι δεν θα την έβρισκε ποτέ. Βγήκε με δεκάδες γυναίκες, αλλά πάντα ένιωθε στο τέλος ότι εκείνες ενδιαφέρονταν μόνο για τα χρήματα και τη φήμη του» πρόσθεσε η ανώνυμη πηγή. «Γέμιζε τις γυναίκες με δώρα, μέχρι που εκείνες τα μάζευαν και έφευγαν».

«Τα τελευταία χρόνια ο σταρ αναζητούσε την αγάπη αλλά μια αλυσίδα αποτυχημένων σχέσεων τον είχε αφήσει σε κατάθλιψη, νιώθοντας ότι δεν θα την έβρισκε ποτέ. Βγήκε με δεκάδες γυναίκες, αλλά πάντα ένιωθε στο τέλος ότι εκείνες ενδιαφέρονταν μόνο για τα χρήματα και τη φήμη του».

Οι εθισμοί φαίνεται πως τον είχαν καταβάλει ανεπανόρθωτα, καθώς πρόσφατα πέρασε πάνω από έναν μήνα στο νοσοκομείο, «με αποτέλεσμα να χάσει βάρος και να φαίνεται ταλαιπωρημένος. Αλλά πάντα στο παρελθόν τα είχε καταφέρει, επιβιώνοντας, με την ελπίδα ότι μια καινούρια δουλειά ή μια καινούρια σχέση τον περίμενε στη γωνιά».

Η εξάρτησή του στο αλκοόλ και τα οπιοειδή ήταν τέτοια, ακόμα και την περίοδο των γυρισμάτων στα «Φιλαράκια», που ο ίδιος είχε πει το 2016 ότι τρεις ολόκληρες σεζόν είχαν διαγραφεί από τη μνήμη του. «Είχα αυτό τον παράξενο κανόνα, να μην πίνω ποτέ στα σετ. Αλλά κατέληξα να εργάζομαι σε ακραία κατάσταση χαγκόβερ. Είναι απαίσιο να νιώθεις έτσι και να πρέπει να δουλέψεις και να είσαι αστείος».

marieclaire

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *