Περίπου 600 στόχους χτύπησε το τελευταίο 24ωρο στη Γάζα η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία, όπως ανακοίνωσε σήμερα.

Στην ανακοίνωσή της, όπως μεταδίδει το SkyNews, αναφέρει ότι «η περιοχή του πανεπιστημίου Al Azhar» ήταν μεταξύ των σημείων που χτυπήθηκαν αφού τα ισραηλινά στρατεύματα εντόπισαν «ένοπλους τρομοκράτες και έναν αντιαρματικό πύραυλο» που επρόκειτο να εκτοξευθεί.

Χτυπήθηκαν επίσης αποθήκες όπλων, «κρυψώνες», αντιαρματικές θέσεις και «συγκεντρώσεις στελεχών της Χαμάς», ανέφερε στο «Χ».

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας, στρατιώτες των IDF στη Λωρίδα της Γάζας εντόπισαν ένοπλους τρομοκράτες και έναν αντιαρματικό πύραυλο που επρόκειτο να εκτοξευθεί στην περιοχή του Πανεπιστημίου Azhar στη Λωρίδα της Γάζας και κατεύθυναν εκεί ένα μαχητικό αεροσκάφος που χτύπησε τον στόχο», έγραψε.

Σε δεύτερο tweet τους που συνοδεύουν και με βίντεο αναφέρουν:

«Ο Ισραηλινός Στρατός κατά τη διάρκεια της νύχτας επέκτεινε τις χερσαίες επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας.

Σε συγκρούσεις με τρομοκράτες στη Λωρίδα της Γάζας, μαχητές του IDF σκότωσαν δεκάδες τρομοκράτες που είχαν οχυρωθεί στα κτίρια και προσπαθούσαν να επιτεθούν στα (σσ ισραηλινά) στρατεύματα».

Αναφέρεται ακόμη ότι έγινε επίθεση σε κτίριο συγκέντρωσης της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, στο οποίο βρίσκονταν περισσότερο από 20 τρομοκράτες.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *