Συγκλονίζει η Ελένη Καρακάση: «‘Εκλαιγα και έλεγα στους γιατρούς ότι θέλω να γίνω η Ελένη που ήμουν πριν 1,5 χρόνο»

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε η ηθοποιός Ελένη Καρακάση σε συνέντευξή της το Σάββατο (28/10).

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στον ΣΚΑΪ και τη Μαρία Μπακοδήμου και για την περιπέτεια της υγείας της αλλά και για την βοήθεια

«Πέρυσι αντιμετώπισα ένα σοβαρό θέμα, έκανα χειρουργείο και πήγε πολύ καλά. Αργότερα, μετά από περίπου 40 ημέρες άρχισα να πονάω σε όλο μου το σώμα. Φοβόμασταν για πολλά, ακόμη και για σκλήρυνση. Κάποια στιγμή είπε ένας γιατρός στον άντρα μου, πες της να πάρει τηλέφωνο στο ιατρείο πόνου», τόνισε η Ελένη Καρακάση και μεταξύ άλλων πρόσθεσε:

«Όταν πήγα στο ιατρείο πόνου, ο φάκελός μου ήταν υπερπλήρης. Είχε τα πάντα. Δοκίμαζα τα πάντα και οι πόνοι ήταν εκεί. Τίποτα δεν κάναμε. Πήγαινα στους γιατρούς και έκλαιγα. Ήθελα να γίνω η Ελένη η παλιά… όπως πριν 1,5 χρόνο. Δεν μπορούσα να κάνω βήμα, να περπατήσω. Κάναμε εξετάσεις και δεν βρίσκαμε κάτι. Να πονώ και να μην μπορώ να πλύνω ένα ποτήρι. Πήγαινα να πιάσω το ποτήρι από το ντουλάπι και μου έπεφτε. Η ζωή μου είχε γίνει δύσκολη. Καθόμουν σε καρέκλα και μετά ήταν αδύνατο να σηκωθώ. Δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο. Ακολούθησα τη θεραπεία που μου έδωσαν οι γιατροί στα ιατρεία του πόνου και σε λιγότερο από έναν μήνα ήμουν καλά».

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *