Η Αιμιλία Υψηλάντη, το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Mega.

Μέσα σε όλα η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στον αιφνίδιο θάνατο της κόρης της πριν ένα χρόνο και στη στήριξη της εγγονή της.

«Προφανώς τα πράγματα αλλάξαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όμως αν θέλουμε να τιμήσουμε τους ανθρώπους που έφυγαν, το πιστεύω ακράδαντα, πρέπει να κάνουμε κάθε προσπάθεια να τιμήσουμε τη ζωή. Βασικά τη ζωή ακόμα και τη δική μας, η οποία μπορεί να είναι πολύτιμη σαν έννοια ζωής αυτή καθ’ αυτή αλλά και για κάποιους ανθρώπους που είναι γύρω μας. Οφείλεις λοιπόν, τιμώντας τους ανθρώπους που έχουν φύγει, να μπορέσεις να κρατηθείς. Να είσαι παρών ακόμα και για να τους θυμάσαι. Όσο θυμάσαι κάποιον, αυτός ζει» ανέφερε αρχικά η Αιμιλία Υψηλάντη.

Συγκινεί η Αιμιλία Υψηλάντη για τον θάνατο της κόρης της: “Η ευθύνη μου για την εγγονή μου είναι να ζήσω”

Δείτε επίσης – Αιμιλία Υψηλάντη για Κιμούλη: “Mπορώ να καθίσω και να μιλήσω, να πιώ καφέ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι…”

«Να μην πούμε όμως κάτι παραπάνω γι’ αυτό. Δεν είναι σωστό να βάλω την εγγόνα μου στη θέση του παιδιού μου, παρόλο που καμιά φορά μπορεί να γίνεται αυτό άθελα μου. Μια υπερπροστατευτικότητα θα έλεγα. Φυσικό είναι γιατί δεν έχω και κανέναν άλλον, σε ένα σημείο, δηλαδή καταλαβαίνω σαν άνθρωπος ότι και λάθος να κάνω ανθρώπινο είναι και οι άνθρωποι είναι για να κάνουν λάθη» τόνισε η ηθοποιός σε άλλο σημείο της συνέντευξης της.

«Η ευθύνη μου για την εγγονή μου είναι… να ζήσω. Να ζήσω και να είμαι γερή. Αυτό νομίζω ότι είναι ευθύνη όλων μας. Να ζήσουμε και να ζήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δούμε τι μπορούμε να προσφέρουμε. Πολλές φορές λέμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε δώσει παραπάνω ίσως αγάπη , προσοχή και τα λοιπά. Ωραία, δώσε τώρα! Ο άνθρωπος έχει μεγάλα αποθέματα επιθυμίας για να δώσει αγάπη και να προσφέρει. Όταν λοιπόν κάπου λέει ότι δεν την έδωσε, δεν τον εμποδίζει τίποτα να την δώσει τώρα» συμπλήρωσε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Αιμιλία Υψηλάντη για τον θάνατο της κόρης της:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – Πρακτορείο NDP

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *