Σπύρος Φωκάς: Με αναπνευστικά προβλήματα στο κέντρο αποκατάστασης – Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η σύζυγός του

Τον δικό του αγώνα δίνει ο Σπύρος Φωκάς, ο οποίος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας και τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Μαγούλα.

Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, Λίλιαν Φωκά, πριν από λίγες ώρες έκανε μία νέα ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Σε αυτή βλέπουμε τον Σπύρο Φωκά να βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι, ενώ είναι εμφανώς αδυνατισμένος. Η σύζυγός του, που στέκεται δίπλα του στην μάχη που δίνει, του αφιέρωσε το τραγούδι του Γιάννη Πάριου, «Μόνο Αγάπη».
Πηγή: Facebook/Λιλιαν Φωκα

Η Λίλιαν Φωκά την Τρίτη (24/10) είχε δημοσιεύσει ακόμα μία φωτογραφία του ηθοποιού. Σ’ εκείνη φαίνεται ο Σπύρος Φωκάς στο κρεβάτι του κέντρου αποκατάστασης.

Σύμφωνα με όσα είπε η σύζυγος του ηθοποιού, πριν από λίγες ημέρες, στην εφημερίδα «Espresso», ο Σπύρος Φωκάς εδώ και μερικές εβδομάδες έθεσε τον εαυτό του σε πλήρη αφωνία, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους, με την Λίλιαν Φωκά να ανησυχεί.

Τα προβλήματα υγείας του Σπύρου Φωκά άρχισαν πριν από τρία χρόνια, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο της Κορίνθου και από εκεί να μεταφερθεί στην Αθήνα. Έκτοτε τα πολλαπλά προβλήματα καθώς και η πυρκαγιά στο Λουτράκι πέρυσι, τον ανάγκασαν να αναζητήσει κέντρο αποκατάστασης, με σκοπό να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Από το καλοκαίρι βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, τα έξοδα του οποίου πληρώνει γνωστός εφοπλιστής, λόγω της μεγάλης αγάπης που του έχει. Ωστόσο, η υγεία του φαίνεται να αποκαθίσταται σταδιακά, ο ίδιος αποφάσισε να θέσει τον εαυτόν του εκτός φωνητικής, με αποτέλεσμα με τη σύζυγό του να μιλούν με νοήματα.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *