Ικανότατος έμπορος και κατα προέκταση πωλητής, η απατεώνας; Τι σίγουρο είναι οτι ο αγοραστής, σήμερα θα τραβάει τα μαλλιά του, αφού -όπως και να το κάνουμε- τον έπιασε… κότσο.

Ένας νεαρός κατάφερε να πουλήσει το αυτοκίνητό του σχεδόν στην τετραπλάσια τιμή από αυτή που το αγόρασε, προσφέροντας μια σημαντική… διδακτική εμπειρία στον κόσμο της αγοραπωλησίας.

Ο 19χρονος Sean Welsh στην Αγγλία, εντόπισε ένα τρίθυρο κόκκινο Vauxhall Corsa SXi στο Marketplace του Facebook, που προσφερόταν για πώληση μόλις στα 460 ευρώ. Αν και η αρχική τιμή φαινόταν πολύ χαμηλή, ο Sean είχε την αίσθηση ότι μπορούσε να αξιοποιήσει την ευκαιρία…

Μόλις απέκτησε το αυτοκίνητο, προχώρησε σε μερικές βελτιώσεις για να αυξήσει την αξία του: Αρχικά, άλλαξε τα ελαστικά και το καθάρισε προσεκτικά σε ένα πλυντήριο. Στη συνέχεια, επένδυσε περίπου 115 ευρώ για την επισκευή μερικών μικροζημιών. Τελικά, αποφάσισε να το πουλήσει στην τιμή των 1.600 ευρώ.

Αν και υποχώρησε λίγο την τιμή κατά 200 ευρώ, κατάφερε να το πουλήσει στα 1.400 ευρώ, κερδίζοντας έτσι συνολικά 800 ευρώ από τη συναλλαγή.  Οπως και να έχει, όπως και αν τον χαρακτηρίσουμε, έκανε ένα πολύ κερδοφόρο για αυτόν deal και αναμφίβολα ο μικρός, έχει μέλλον στις αγοραπωλησίες…

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *