Παναθηναϊκός: Ασκεί έφεση κατά της απόρριψης παρέμβασής του για να είναι και στο δεύτερο βαθμό

Ο Παναθηναϊκός, μέσω των νομικών εκπροσώπων του, θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης απόρριψης της κύριας παρέμβασής του, απ’ το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League, στην εκδίκαση για όσα έγιναν στο διακοπέν ντέρμπι της 22ας Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Στη χθεσινή ανακοίνωση της ποινής που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό (κατακύρωση του αγώνα με 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού, αφαίρεση ενός βαθμού απ’ τους «ερυθρόλευκους», δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο), το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Λίγκας, γνωστοποίησε επίσης ότι απέρριψε την κύρια παρέμβαση του Παναθηναϊκού.

Όπερ σημαίνει πως απ’ την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» προσέφυγαν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, στην εκδίκαση δεν θα μπορούσε να παρίσταται κι ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι», ωστόσο, θα ασκήσουν έφεση επί της απόρριψης της παρέμβασής τους, προκειμένου να μπορέσουν να παραστούν οι νομικοί του την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό στην Εφέσεων, αλλά ακόμη και στο CAS αν το όλο θέμα φτάσει ως το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *