Ο Victor Vernicos παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και στην Μαρίνα Χαραλάμπους. Ο νεαρός τραγουδιστής, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περσινή συμμετοχή του στην Eurovision και τη φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας, Μαρίνα Σάττι.

Από την πλευρά του ο νεαρός τραγουδιστής απάντησε: «Ποιος είναι; Θα κάνω κάτι πολύ ξεκάθαρο. Δουλεύω 15 ώρες την ημέρα μέσα στο δωμάτιό μου και φτιάχνω τραγούδια και τα στέλνω και έτσι ήρθα στο Λονδίνο. Έχω στήριξη και από τους δύο γονείς μου και τον εαυτό μου. Το μόνο πράγμα που με έχει σπάσει τα νεύρα -ο λόγος που έκανα την Eurovision και πήγα στα 16 μου ήταν για να εμπνεύσω άλλα παιδιά και ανθρώπους γενικότερα να κάνουν αυτό που αγαπάνε. Έβαλα το όνομά μου κάτω γιατί πίστεψα στον εαυτό μου. Μπορεί η συνεργασία να μην ήταν η καλύτερη.

Αυτό που με πείραξε ήταν ότι το όνομα, το Βερνίκος που έχω έπαιξε ρόλο. Καταλαβαίνω ότι η οικογένειά μου είναι μεγάλη, εγώ δεν έχω γνωρίσει κανέναν. Δηλαδή τη Μαρίνα Βερνίκου, που με ρωτούσαν όλοι πριν σε συνεντεύξεις, εγώ τη γνώρισα μετά την Eurovision.

Ο Victor Vernicos απαντά για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη Μαρίνα Βερνίκου: “Αυτό που με πείραξε ήταν…”

Εμένα με πείραξε πάρα πολύ ότι πήγα στην Eurovision για το όνομα. Εγώ μέσα από την καρδιά μου θέλω να δώσω έμπνευση και δεν θέλω να υπάρχει δικαιολογία στο γιατί πήγες και γιατί έφτασε τόσο ψηλά αυτό το παιδί. Δε με νοιάζει. Εγώ δίνω αγάπη σε όσους λένε. Όποιο κι αν είναι το όνομά του, δεν το θυμάμαι, αλλά ο Θεός να σε ευλογεί. Τα επόμενα σχέδιά μου είναι πολλή μουσική».

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *