Ο Δημήτρης Πανόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «I Love Σου Κου» και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη Ναταλία Γερμανού, χαρακτηρίζοντάς την «δύσκολη» ως συνεργάτη.

Ο δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά: «Είναι δύσκολη, απαιτητική αλλά στο τέλος δοτική. Ίσως στην προσωπική της ζωή είναι πιο χαλαρή. Στην δουλειά όμως είναι απαιτητική και καλά κάνει, γιατί όταν έχεις μία ομάδα 15 ανθρώπων γύρω σου και αυτό που πουλάει πρώτα από όλα ο σταθμός είναι το brandname, είναι η Ναταλία Γερμανού, ξέρεις ότι εκτός του ότι θα κριθείς για τη δική σου δουλειά, θα κριθείς και για το αποτέλεσμα της δουλειάς άλλων 15 ανθρώπων. Άρα, την επιτυχία μπορεί να την καρπωθούν όλοι και την αποτυχία πρώτη από όλους η Ναταλία».

Διαβάστε επίσης: Συγκινημένη η Nαταλία Γερμανoύ για τον χαμό του λατρεμένου της, Μίκυ! “Έφυγε ήσυχα στον ύπνο του…”

Ναταλία Γερμανού για δηλώσεις Δημήτρη Πανόπουλου: “Τον ρώτησαν πως είμαι σαν συνεργάτης και είπε…”

Ναταλία Γερμανού: Απολάμβανα με τον καφέ μου το μελαχρινό μου αγόρι. Έδωσε μία πολύ ωραία συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς, στο I love Σου Κου και τον ρώτησαν πως είναι η Ναταλία σαν συνεργάτης και είπε δύσκολη.

Δημήτρης Πανόπουλος: Όχι μόνο, πες το όλο. Δημιουργείς άλλο κλίμα.

Ναταλία Γερμανού: Εγώ στο δύσκολη έκανα πφφφ τον καφέ μου και έλεγαν μετά οι άλλοι ότι “Δημήτρη δεν ξεκινάνε”… Θα λες καταρχάς “είναι πολύ γλυκιά”.

Δημήτρης Πανόπουλος: Α, θες να αρχίσω να λέω ψέματα. Κατέληξα στο ότι είναι δοτική.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *