Συνάντηση με τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, είχε ο Στέφανος Κασσελάκης το βράδυ του Σαββάτου στη συμπρωτεύουσα, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονταν στο γνωστό μπαρ της πόλης μαζί με επιστήμονες, ανθρώπους του πολιτισμού και νέους, ενώ στο απέναντι μαγαζί ο Γιάννης Μπουτάρης δειπνούσε με την παρέα του.

Μόλις τον αντιλήφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να τον χαιρετήσει.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Γιάννης Μπουτάρης, με δόση χιούμορ, έσπευσε να προειδοποιήσει τον Στέφανο Κασσελάκη να προσέχει καθώς «κάνει μ@λ@κ!ες».

Συγκεκριμένα, αφού αντάλλαξαν χαιρετισμούς ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης ακούγεται να λέει «κάνεις μ@λ@κ!ες πρόσεχε. Κάνεις μ@λ@κ!ες».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γελάει αμήχανα και στη συνέχεια τον ρωτάει «εννοείς για το lifestyle;» για να πάρει την απάντηση του κ. Μπουτάρη «όχι μωρέ το lifestyle, αλλά λίγο πιο ισορροπημένος», ενώ στη συνέχεια του λέει ότι δίνει αφορμές.

Τέλος, ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά «ζούσα τη ζωή μου σαν ένας απλός πολίτης και το εκμεταλλεύτηκαν, αλλά τώρα τέλος».

Η συζήτηση των δύο ανδρών συνεχίστηκε, με τον Γιάννη Μπουτάρη να ζητά από τον Στέφανο Κασσελάκη να «σπάσει αυγά» για να λάβει την απάντηση «δεν κάνω και τίποτε άλλο».

Στη σύντομη συζήτηση που είχαν, αναφέρθηκαν στο θέμα των αποδήμων Ελλήνων και ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τη δίψα που έχουν οι νέοι απόδημοι να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Ο Γιάννης Μπουτάρης του είπε ότι «ζούμε σε περίοδο παρακμής» και ζήτησε από τον  νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «σπάσει αυγά».

«Δεν κάνω και τίποτε άλλο», απάντησε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.

Μάλιστα, όταν του ευχήθηκαν «καλή δύναμη και γερό στομάχι», αντέδρασε λέγοντας «γερό στομάχι έχω».

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *