«Κάθε φορά που βγαίνει ο Έλληνας Πρωθυπουργός εκτός συνόρων ξέρουμε ότι η χώρα μας – από λίγο έως πολύ – θα ισχυροποιηθεί. Είναι ένας ισότιμος, αξιόπιστος συνομιλητής μέσα σε μια ακόμα κρίση στη Μέση Ανατολή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ασκεί μια υπεύθυνη και ισόρροπη εξωτερική πολιτική», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι η Ελλάδα ισχυροποιείται διπλωματικά, αμυντικά και οικονομικά και -όπως είπε- όλο αυτό είναι σημαντικό γιατί συνέβη μετά από πολύ δύσκολα χρόνια και μετά από πολλές θυσίες των πολιτών. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση και έκανε λόγο για τρεις πυλώνες της πολιτικής της κυβέρνησης.Ο πρώτος είναι αυτά που νομοθετούνται για την αύξηση των εισοδημάτων, ο δεύτερος πυλώνας πολιτικής είναι οι έκτακτες στηρίξεις. στους συνταξιούχους, και όλες οι παρεμβάσεις που γίνονται και ο τρίτος πυλώνας είναι οι έλεγχοι.

«Από την αρχή του έτους μέχρι και σήμερα που μιλάμε, που δεν έχει ολοκληρωθεί το οικονομικό έτος, έχουν επιβληθεί πρόστιμα 5,5 εκ. ευρώ. Μάλιστα, σε περιπτώσεις που κάποιοι νομίζουν ότι είναι πάρα πολύ «έξυπνοι» και εξαπατούν τους καταναλωτές με εικονικές εκπτώσεις.

Έχουμε ψηφίσει ένα νόμο – η Κυβέρνηση αυτή, του Κυριάκου Μητσοτάκη τον έχει ψηφίσει – για το πλαφόν, για το μέγιστο περιθώριο κέρδους. Τα πρόστιμα κ. Αυτιά είναι πολλαπλάσια. Αυτή τη στιγμή πού μιλάμε οι υπάλληλοι της ΔΙ.Μ.Ε.Α. είναι έξω» είπε ο κ.Μαρινάκης.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *