Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Λουκία Παπαδάκη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο διαζύγιό της, καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο μεγάλωμα του γιου της.

Μεγαλώσατε το παιδί σας μόνη σας, καθώς χωρίσατε με τον σύζυγό σας. Πόσο δύσκολο ήταν αυτό;

Για καμία γυναίκα δεν είναι εύκολο. Απορώ πώς το έκανα. Γυρίζοντας πίσω τον χρόνο, αναρωτιέμαι πώς τα κατάφερα. Σαφώς δεν γινόταν διαφορετικά. Για εμάς τις γυναίκες, αυτό είναι μια απολύτως συνειδητή απόφαση. Η σχέση του ζευγαριού είναι ανεξάρτητη. Το γεγονός είναι ότι έχεις παιδί. Μεγαλώσαμε καλά μαζί με τον γιο μου. Συναρπαστική περιπέτεια, ατελείωτες ισορροπίες χωρίς οδηγίες χρήσης. Όταν συμβαίνει όλο αυτό, βρίσκεις μια μαγική δύναμη και συνεχίζεις.

Διαβάστε επίσης: Λoυκία Παπαδάκη: Η ηλικία, οι σειρές, η “Λάμψη”, ο σύντροφος, ο γιος και ο ρόλος στο “Μαύρο Ρόδο”

Λουκία Παπαδάκη: Η αποκάλυψη για το διαζύγιό της – “Βγήκε λίγο πριν γεννηθεί ο γιος μου”

Είναι αλήθεια ότι βγήκε το διαζύγιό σας πριν ακόμη γεννήσετε;

Ναι, αλήθεια είναι. Το διαζύγιό μου βγήκε λίγο πριν γεννηθεί ο γιος μου και ήταν συνειδητή απόφαση. Εκτός από αυτόν της μάνας, υιοθέτησα όλους τους ρόλους στο μεγάλωμα του γιου μου. Χώρισα φιλικά με τον πατέρα του γιου μου, αλλά λόγω ειδικών συνθήκων ήταν δύσκολο να είναι παρών στο μεγάλωμα του παιδιού. Με έχει συγκινήσει βαθιά ο γιος μου όταν, ως ενήλικας, μου είπε: «μην ανησυχείς μάνα, όλα καλά τα έκανες».

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *