Στόχος του Mega είναι να ενισχύσει το off-peak πρόγραμμα, ενώ το κενό που, όπως όλα δείχνουν, θα προκύψει είναι στη μεσημεριανή ζώνη, όπου αναμένεται να κλείσει φέτος τον τριετή κύκλο της η εκπομπή «Ελένη». Η αρχική κρούση του Mega προς τον Ν. Μουτσινά, ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν περιελάμβανε πρόταση για ανάληψη συγκεκριμένης ζώνης, αλλά αφορούσε εν γένει την πρόθεση του σταθμού για συνεργασία. Το κανάλι της Συγγρού έχει μπει σε τροχιά στρατηγικού σχεδιασμού, ενώ, όπως φαίνεται, έχει ξεκινήσει να «μαγειρεύει»… πολύ πριν πεινάσει.

Με το βλέμμα στραμμένο ήδη στην επόμενη σεζόν, το Mega προχωρά σε κινήσεις διεκδίκησης προσώπων πρώτης γραμμής, με στόχο να ενισχύσει δυναμικά το ρόστερ του. Ανάμεσα σε αυτά, κεντρική θέση έχει ο Νίκος Μουτσινάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, το Mega πραγματοποίησε την πρώτη κρούση στον δημοφιλή ηθοποιό και παρουσιαστή στα μέσα Σεπτεμβρίου. Με την πρόταση του Mega στις… αποσκευές του, ο Ν. Μουτσινάς αναχώρησε για την Αμερική, όπου πραγματοποιεί ένα όνειρο ζωής με στάσεις στον Καναδά, στο Περού και στις ΗΠΑ. Ο κύκλος των συζητήσεων ανάμεσα στο Mega και στον Ν. Μουτσινά αναμένεται να ξεκινήσει άμα τη επιστροφή του στην Ελλάδα.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *