«Κατέρρευσε» στο Cash or Trash η Ρίκα Διαλυνά: «Συναισθηματικά σας το λέω, δεν μπορείτε κάτι παραπάνω;»

Στο νέο επεισόδιο του Cash or Trash βρέθηκε η Ρίκα Διαλυνά που προβλήθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης (26/10), στο πρόγραμμα του STAR. Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να προσκομίσει στους εκτιμητές δύο υπέροχα τρίφυλλα παραβάν τα οποία και εκτιμήθηκαν, αρχικά, στην αξία των 1000 ευρώ.

Όταν βρέθηκε απέναντι στους αγοραστές, η Ρίκα Διαλυνά μοιράστηκε την ιστορία αυτών των δυο παραβάν και την ιστορία που αυτά φέρουν για την ίδια. «Ο παππούς μου ήταν ο ίδιος συλλέκτης, τον οποίο δεν τον γνώρισα ποτέ, ούτε την γιαγιά μου, του άρεσαν πάντα τα φίνα και τα ωραία πράγματα».

«Ήταν μέσα στην αγάπη (σ.σ. το παραβάν), δεν ήταν περιφρονημένο. Αν συμφωνήσουμε, θέλω να πάει κάπου που θα το αγαπήσουν και θα το στείλω με όλα τα ντοκουμέντα του» εξομολογήθηκε, συγκινημένη εμφανώς, η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου. «Πάρα πολλές προσωπικότητες που είχαν έρθει στο σπίτι μου έχουν περάσει μέσα από αυτό».

Όλες οι προτάσεις των αγοραστών βρήκαν δυσαρεστημένη την Ρίκα Διαλυνά για να έρθει εκείνη της Ειρήνης Πλευράκη, αξίας 1.000 ευρώ, που αρχικά την δυσαρέστησε εκ νέου. «Μην ρωτάτε εμένα γιατί θα σας έλεγα ένα υπέρογκο ποσό. Συναισθηματικά σας το λέω, δηλαδή δεν μπορείτε κάτι παραπάνω; Για σκεφτείτε», είπε η ηθοποιός.

«Θέλω να το πουλήσω αλλά στη μεγαλύτερη τιμή που γίνεται διότι δεν θέλω να το πάρω πίσω» εκμυστηρεύτηκε εν συνεχεία η Ρίκα Διαλυνά στην κάμερα του Cash or Trash για να προσθέσει, απευθυνόμενη στους αγοραστές, πως «δεν μπορεί δηλαδή να φτάσει έστω, για να μην αισθανθώ ότι το πέταξα, στα 1500 ευρώ;».

«Θα είναι μεγάλη μου τιμή να πάρω το παραβάν και πιστέψτε με πως θα το αγαπήσω και θα το τιμήσω όπως εσείς. Έχουμε συμφωνία;» αποκρίθηκε η Ειρήνη Πλευράκη με αποφασιστικότητα για να δεχθεί η Ρίκα Διαλυνά και να του πει με μάτια βουρκωμένα «good bye».

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *