Εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
1. Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας, από τα ΚΑΑΥ έως τον οικισμό των Νέων Επιβατών και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ.  και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Κατά την εκτέλεση εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.
2. Εργασίες καθαρισμού των φρεατίων ομβρίων υδάτων που βρίσκονται επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας, από τη διασταύρωση Πλαγιαρίου (Χ.Θ. 18+500) έως τη διασταύρωση Καρδίας (Χ.Θ. 17+300) με  κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας.  Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ.  και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *